Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Manifestació antirepressiva a Torredembarra (Baix Gaià
27 feb 2007
MANIFESTACIÓ ANTIREPRESSIVA, DIVENDRES DIA 2 DE MARÇ A LES 19:OOh A LA PL. DE L'ESCORXADOR. TORREDEMBARRA (BAIX GAIÀ)-PA�SOS CATALANS.

QUE SE'NS SENTI!!
cartell.jpg
REPRESSIÓ POLICIAL A TORREDEMBARRA: dos fets repressius en tan sòls 4 dies

El passat dijous dia 22 de febrer, 4 joves de l'Assemblea de Joves del Baix Gaià, foren aturats per dos agents de la Guardia Civil mentres estaven encartellant cartells informatius pel poble de Torredembarra.
Abans de res, l'agent va instar als joves a expressar-se en castellà, i davant la negativa dels joves, l'agent va respondre "no estoy obligado a conocer el catalán, ni mucho menos hablarlo".
Al cap d'uns minuts, els joves demanaren si us plau la identificació de l'agent, però va respondre: "eso en las películas", fet que demostra la impunitat en la que actuen aquests cossos policials.
A partir d'aquí els agents començaren amb la identificació i els registres als joves, preguntant al mateix temps si duiem drogues; obviament volien vincular política amb drogues.
La sorpresa va continuar quan va arribar la Policia Local, la qual no ens va dirigir la paraula en cap moment, va fer cas de la versió de la Guardia Civil, va robar tots els cartells als joves i una pancarta demanant l'amnistia de la Marina Bernadó, va registrar el cotxe d'una militant de l'assemblea i va posar la denuncia; una denúncia i multa que ronda als 600 €,

Els fets repressius tornaren a ocórrer el passat diumenge 25 de febrer, mentre es celebrava la calçotada independentista del Baix Gaià, al Bar l'Auca; on la Guardia Civil "liderat pel mateix agent", van fer acte de presència; primer de tot amb la identificació i registre d'un jove de l'assemblea. Veient l'espectacle protagonitzat per l'agent, els assistents a l'acte varen sortir al carrer, unes 50 persones amb el DNI a la mà, farts de les continuades identificacions a llocs polititzats del poble i de la comarca.
Prop d'una decena de persones varen ser identificades, i l'agent altre cop es va negar a identificar-se, tal i com li van demanar diferents persones del poble.
Al marxar, l'agent va amenaçar a un jove militant de l'Ajbg, senyalant-lo i dient-li: "nos veremos".

Enfront a l'augment de repressió a la vila de Torredembarra, us convoquem al proper divendres dia 2 de març a les 19:00h a la Pl. de l'escorxador (casc antic), a una manifestació de rebuig als fets repressius, i contra les forces d'ocupació.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació antirepressiva a Torredembarra (Baix Gaià
27 feb 2007
bones, algú ha penjat més info: (hi ha fotos)

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/294638
Re: Manifestació antirepressiva a Torredembarra (Baix Gaià
27 feb 2007
Aupa el Baix Gaià i la gent de l'Auca! Prou repressió als moviments socials!

Salute!
Sindicato Sindicat