Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
contra la corrupcio politica
26 feb 2007
El partit SAIn ha presentat a Pça. Sant Jaume la campanya contra la corrupció política.
wc´s.jpg
El partit SAIn ha presentat a Pça. Sant Jaume la campanya contra la corrupció política.Coincidint amb les festes de Santa Eulàlia, màrtir cristiana que va enfrontar-se als poderosos gobernadors de BCN, els militants del partit han denunciat la corrupció d´aquells que s´autoproclamen servidors del poble però que en realitat es serveixen del poble.Consideren que és corrupció no prioritzar el problema de la fam en les politiques actuals. O vendre armament a països on hi ha nens soldats com han fet els darrers goberns espanyols sense una oposició ferma de cap partit polític. O tenir privilegis bancaris, en els sous i les pensions, com tenen els polítics.

El relativisme ha generat la pèrdua de les prioritats politiques. Es justifica amb qüestions identitaries, sensibilitats polítiques diferents, drets històrics inalienables, etc.

El cert és que els drets unicament podrem exigir-los quan reconeguem i acomplim els deures. L´esquerra sempre ha estat solidària quan ha prioritzat els deures i no els drets. La burguesia sempre actúa a la inversa.

La corrupció política és la perversa identificació entre política i drets.
Quan el cert és que política és la recerca del bé comú, servei i no autoservei. I en primer lloc als últims, als dèbils, als humiliats, oprimits.

I avui, quan la forma més comú de morir és la fam, el primer problema politic es la fam.

Per tant, cal denunciar tots els corrents politics que no prioritzin erradicar l´holocaust de la fam que assassina 100.000 persones diariament.

Aquesta campanya hi és present a les principals ciutats espayoles.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: contra la corrupcio politica
27 feb 2007
Ja ho tenim tot a indymedia, ERC, CIU, IU, ICV, Ciutadans i ara SAIN.
Només faltava una secta cristiana que planteja totes les situacions que es donen partint de les institucions del Principat (perfecte), però obviant la resta d'institucions. Uns farsants que van d'internacionalistes i tant sols són capaços d'usar la demagògia i el menyspreu cap a tot el que faci olor a cultura catalana, insultant a Salvador Seguí i tergiversant la història de la CNT durant el congrès de Sants i altres.
Una aprenents de Ciutadans que a Sants ja coneixem per la seva profunda religiositat i nacionalsocialisme enmascarat de "ciutadania".

Ni Deu ni Amo. Demostreu la vostra cara real
Re: contra la corrupcio politica
27 feb 2007
Ja ho tenim tot a indymedia, ERC, CIU, IU, ICV, Ciutadans i ara SAIN.
Només faltava una secta cristiana que planteja totes les situacions que es donen partint de les institucions del Principat (perfecte), però obviant la resta d'institucions. Uns farsants que van d'internacionalistes i tant sols són capaços d'usar la demagògia i el menyspreu cap a tot el que faci olor a cultura catalana, insultant a Salvador Seguí i tergiversant la història de la CNT durant el congrès de Sants i altres.
Una aprenents de Ciutadans que a Sants ja coneixem per la seva profunda religiositat i nacionalsocialisme enmascarat de "ciutadania".

Ni Deu ni Amo. Demostreu la vostra cara real
Re: contra la corrupcio politica
27 feb 2007
Barcelona no és cap ciutat espanyola;aneu fatal de geografia.
Re: contra la corrupcio politica
27 feb 2007
SAIN és una barreja entre el pamflet De Verdad, els progrés de Ciutadans, els integristes de Família i Vida i els meravellosos demòcrates de Foro dâErmua. Tot revestit dâun fantàstic buf religiós, dâun profund plantejament integrista catòlic a la manera irlandesa. Intentaré posar uns quants exemples al voltant dels seus plantejaments per desemmascarar aquests que parlen de solidaritat, autogestió i internacionalisme.

En primer lloc veiem que pensen al voltant de les cultures de lâestat espanyol i de la unitat de lâEstat, demostrant clarament lâodi vers la diferència i la voluntat de manteniment de lâestat en si mateix.
âDefendemos la unidad de España, como realidad que exprese la solidaridad entre las regiones de nuestro país frente al chantaje nacionalista de cualquier región. Defendemos la unidad de España como garantía de libertad de todos los españoles.En definitiva, defendemos la unidad de España como patria común que debe caminar hacia la solidaridad entre los españoles y entre todos los hombres, en un proceso internacionalista creciente.Condenamos la traición del PSOE a la solidaridad en general y en particular por su apoyo explícito a los distintos nacionalismos que hay en España, favoreciendo el enriquecimiento de unas regiones frente a otras; por favorecer que el chantaje nacionalista imponga la violencia y el totalitarismo de los nacionalistas sobre los no nacionalistas como en Cataluña, País Vasco o Galicia. Ese nacionalismo conduce inevitablemente a los nazismos y a los fascismos.â?

Per algú que és pretesament internacionalisme deixa a les nacions en mal lloc i evidentment no deixa de parla de solidaritat, però no plantejant-la entre individus sinó entre comunitats i no entre les més riques del món i les menys afavorides (explotades), sinó només dins de lâestat espanyol, mare unida de totes les mares. Evidentment reconeix la necessitat del dret dâautodeterminació per pobles allunyats com el Sàhara nacionalisme que no veu pervers, tot i que és lògic que lâopressió dâaquest poble és molt més cruenta.

Quan tracten el tema lingüístic em recorden a algú:
âSe pretende exterminar el castellano en Cataluña. Nos llama la atención que se está planificando y ejecutando un exterminio lingüístico en una región de España, ahora desde TV3, y prácticamente nadie en España se mueva. Lo que van a conseguir estos nacionalistas catalanes es que aparezca un grupo de extrema derecha que les toque las narices. Luego, vendrán a pedir solidaridad al resto de regiones de España. A lo mejor, entonces es tarde.â?

Quan parlen del País Basc ho plantegen en termes molts similars a De Verdad i al Foro dâErmua:
âMarchas nacionalistas. Ofensa a las víctimas del terrorismo. Este verano los batasunos han hecho lo que han querido por las calles con el amparo del sistema judicial. Unas veces se convocaban de una forma; otras veces, de otra. Da igual, ahora ya se puede hacer apología el terrorismo y no te pasa nada. Mientras, este gobierno va rindiéndose a ETA, traicionando a sus propios muertos y, sobre todo, dejando que el nacionalismo invada la convivencia otra vez. El problema está en considerar que la cosa va mejor sin atentados, pero eso no significa gran cosa si el clima de miedo y represión se extiendeâ? o per exemple âLa profesora y concejala Gotzone Mora no volverá a presentarse con los socialistas a las elecciones. Nos alegramos por ella, porque es de las personas honestas que siempre ha dado la cara por la libertad y la democracia en el País Vasco. Suponemos que ya no puede aguantar la inmoralidad del PSOE en sus negociaciones con ETA.â?


I més encara quan parlen del procés de pau

âZP TRAICIONA A LAS VÃ?CTIMAS. El mal llamado proceso de paz está demostrando la traición del PSOE a la víctimas del terrorismo y a España como comunidad solidaria. ZP se está rindiendo a los terroristas y nacionalistas. Zapatero eres un traidor. Debes exigir a los terroristas que entreguen las armas y pidan perdón público a las víctimas. Lo demás es basura.â?Veiem ara que planteja al voltant de la religió, plantejament bàsic en tot el seu ideari, ens adonarem que tracten de secta el laïcisme i en el seu ideari sembla que el PSOE sigui ateu i anticlerical. De fet en diversos llocs parlen dâell com a maçó i el titllen de crema esglésies.

âEl impulso laicista del PSOE no nace por mandato de los ciudadanos españoles sino de mentes sectarias. No nos merecemos un gobierno sectario. Denunciamos también su ataque sistemático a la moral cristiana especialmente en lo relacionado con la defensa de la vida y la familia. El partido SAIn defiende valores políticos solidarios y autogestionarios y, por ello, quiere hacer su expreso reconocimiento de la labor de la Iglesia Católica en la formación de esos valores y muestra su radical oposición a los ataques que este gobierno, inmoral y mentiroso, ha desatado contra ella. Exigimos al PSOE que, al igual que han hecho otros partidos socialdemócratas, reconozca públicamente la específica aportación cristiana en la promoción de valores solidarios y autogestionarios, auténticamente democráticosâ?

Això no és tot ara també fa un revisionisme al nivell més alt de la història de la religió i lâesglésia
âLo cristiano es determinante en el desarrollo de la democracia y la liberación del hombre. Una historia de la izquierda que no reconozca al cristianismo como fuente originaria es una historia falseada. Los cristianos han estado presentes en todas las luchas de liberación que han existido en el mundo en el siglo XX. En el último rincón de la tierra donde haya empobrecidos, allí habrá una institución de la Iglesia compartiendo su suerte con los últimos. En cambio, en el último rincón de España, donde haya un banquero, un constructor, una duquesa de Alba a la que dar una medalla, allí estará el PSOE compartiendo su suerte con los poderosos. â

Però no totes les religions són bones, aquests solidaris i internacionalistes no es cansen de reproduir tòpics dâallò negatiu dels musulmans, de tots clar, els dolents no són ells sinó la seva religió âdolentaâ?
âLa Editorial católica SM, de los marianistas, financiada con 42.000 euros por el Gobierno del PSOE edita un libro de texto para enseñar el Islam en las escuelas. Suponemos que hablaran de todo: la guerra santa, la marginación de la mujer y los homosexuales. Por ejemplo, vuelven las lapidaciones en Irán. El método de ejecución, en desuso durante el mandato de Jatami, ha recobrado fuerza con Ahmadineyad en el poder. Le preguntamos a la Editorial SM y al gobierno español que subvenciona el libro si van a contar que hay más de 78 millones de cristianos perseguidos en países musulmanes, muchos de ellos hasta el asesinato, incluso a palos. Sr. Zerolo, Sr. Llamazares, Sr. Moratinos ¿Por qué no defienden a los cristianos perseguidos en los países musulmanes?â?

També planteja que qualsevol idea de lâesglésia catalana en contra de lâepiscopal espanyola és buscar la divisió dels catòlics jugar al joc del nacionalisme pur i dur parlant de coses que no interessen als ciutadans com lâeutanàsia o lâavortament inclús quan aquesta església catalana planteja la necessitat dâun estat laic. Alhora de criticar al PSOE i a IU perfecte, és lloable tantes veritats en la seva plana acusant els partits polítics de corruptes, etc quelcom que sabem tots i que ens alegrem que ells també ho vegin, però tots. No, el PP gairebé no surt a la seva plana, curiós detall
Però hi ha detalls molt més divertits i que ens fa adonar que tots estem equivocats i ells són la base del mon mundial, de la revolució i de la veritat clar. Veiem que pensen de la família

âLa FAMILIA, FUENTE de SOLIDARIDAD 1: RECHAZAMOS el ABORTO porque SOMOS de IZQUIERDAS
2: DEFENDEMOS el PROTAGONISMO POLÃ?TICO de la FAMILIA 3: Por una EDUCACIÃN SOLIDARIAâ?

Quin tipus de família?
âbasado en el matrimonio de hombre y mujerâ?

âATAQUE A LA FAMILIA: LO MÃ?S ANTISOCIALISTA. La deriva insultante del PSOE contra el auténtico socialismo solidario le hace modificar el Código Civil para beneficiar al lobby gay eliminando al âpadreâ? y a la âmadreâ? olvidándose de 11 millones de familias que en España esperan que alguien haga una política verdaderamente socialâ?

âMientras el Gobierno está ocupado a legislar âsolucionesâ? para minorías con poder como es la unión homosexual y otras agresiones a la vida (aborto, eutanasia, manipulación de embriones...). Este ââinventoâ? de Zapatero daña gravemente el concepto y el valor de la familia, pues equipara una unión fecunda y solidaria, avalada por una historia milenaria, con las exigencias egoístas y corporativas de grupos minoritarios y esteriles para la historia de la solidaridadâ?

Centrem-nos en això de lobby gay, minorias poderosas. Evidentment aquests meravellosos solidaris només és solidaritzaran amb els heterosexuals i deixant clar quin és el paper de la dona en aquesta família, la de paridora i cuidadora dels infants. Ho deixen clar en els seus posicionaments al voltant de lâavortament i lâeutanàsia:

âEl aborto es un odioso acto de violencia realizado contra los no-nacidos y contra las madres. La
izquierda debe hacer que el vientre de la madre sea el lugar que la naturaleza ha hecho que sea: el lugar másprotegido. Y que la sociedad entera lo sea también, para la madre y para los niños, antes y después de nacerâ? âEs una falacia la equiparación izquierda-aborto. Y es también, más aún, una enorme contradicción: hay vida, y vida humana personal en el óvulo fecundado que anida en la madre. Y se destroza una vida humana - casi siempre con procedimientos de una horrible crueldad para el feto humano que siente- al destruirle. No esparte del cuerpo de la madre: es un ser humano distinto.â?

âNO MATARÃ?S!: NO AL ABORTO, LA EUTANASIA, LA PENA DE MUERTE, LA MANIPULACIÃN GENÃTICA CON SERES HUMANOS Y LA EUGENESIA. Condena de todas las GUERRAS Y todo
TERRORISMO. Es urgente una revolución moral para conseguir el absoluto respeto a la vida humana y su dignidad.


Queda clar que no els hi cauen bé els nacionalismes no espanyols, que la dona té una funció social de paridora de solidaris i que els homosexuals són carronya capitalista que vol destruir la família tradicional. A més qualsevol plantejament oberturista de lâesglésia és titllat de disgregador i insolidari. Però arriben a més en el seu revisionisme agafen com a gran mestre un sindicalista com Salvador Seguí i Rubinat, dâell diuen això:

âSeguí siempre fue defensor de la unidad entre todos los obreros españoles y así lo manifestó en muchas ocasiones, sobre todo cuando se desmarcaba claramente del nacionalismo del partido de Cambó, la Lliga Regionalista, al que acusaba de defender únicamente los intereses de la burguesía catalana. Frente a la guerra, se declaró contrario a posicionarse a favor o en contra de cualquiera de los frentes, afirmando que la única justicia y libertad que él defendía era la de los oprimidos del mundo.â?

Sabem que Seguí creia en la unitat dels obrers del mon, ell era clarament internacionalista i tenia claríssim que com a català no tenia res a veure amb la Lliga i amb la burgesia del seu poble. Fins aquí la realitat de la seva visió âhistòricaâ?. Segons ells a Seguí el ploraren les dretes i les esquerres, ja que ell no era clarament dâesquerres, curiós el ploraren els mateixos pistolers que el mataren i aquells que el feren matar. De fet fins i tot van fer una caminada-concentració on deia âEl mismo que explota en Catalunya, explota en Madrid. Salvador Seguíâ? cert però tant el que posa més amunt com aquesta frase està descontextualitzat, ja que Seguí digué:
âNosaltres, ho dic ací, a Madrid, i si convé també a Barcelona, som i serem contraris a aquests senyors que pretenen monopolitzar la política catalana, no per assolir la llibertat de Catalunya, sinó per poder defensar millor els seus interessos de classe i sempre amatents a malmetre les reivindicacions del proletariat català. I jo us pic assegurar que, aquests reaccionaris que sâautoanomenen catalanistes, com el que més, temen el redreçament nacional de Catalunya, en el cas que Catalunya no els restés sotmesa. I com saben que Catalunya no és un poble mesell, no tant sols intenten deslligar la política catalana de lâespanyola. En canvi, nosaltres els treballadors, com sigui que amb una Catalunya independent no hi perdríem res, ans el contrari, hi guanyaríem molt, la independència de la nostra terra no ens fa por. Estigueu segurs, amics madrilenys, que mâescolteu, que si un dia es parlés seriosament dâindependitzar Catalunya de lâEstat espanyol, els primers, i potser els únics, que sâoposarien a la llibertat nacional de Catalunya, foren els capitalistes de la Lliga Regionalista i del Fomento del Trabajo Nacional. Tanmateix hi ha moltes proves que confirmen el meu raonament. Tant se val que proclamin el seu catalanisme en discursos i articles periodístics... quan són a Barcelona. Si pensen que es troben en perill els interessos particulars de la seva classe benestant, enfollits i a corre-cuita fan cap a Madrid, per tal dâoferir els seus serveis a la monarquia centralista, i més dâuna vegada els haurem pogut veure vestint la casaca del ministreâ?


Però a part com els senyors de SAIN es senten molt units als valors anarquistes (cristians segons ells), diuen això tan meravellós âLos anarquistas no solo deben respetar la fe religiosa de los creyentes, sino que deben correr en su auxilio cuando aquellos están amenazados de muerteâ?

Ells són la veritat absoluta, ells saben com dâimportant és la família tradicional, la religió, la unitat dâEspanya, i com tothom és cristià fins i tot els anarquistes ho han de ser evidentment. La intenció no ha estat defensar ni als partits polítics ni els nacionalismes burgesos o estatistes, ni lâesglésia renovadora, ni certs plantejaments de lâesquerra socialdemòcrata, ni lâànim està plantejar que el matrimoni entre homosexuals sigui la panacea, ni res similar. Simplement són les excuses per fer veure el reaccionaris i demagogs que poden ser aquests individus salvapàtries que podrem veure sovint als carrers de Barcelona

Ni Deu, Ni amo.
Sindicat Terrassa