Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[Stap Info] Kan Llimona es fa un lloc a Sant Andreu
26 feb 2007
El nou CSO va obrir aquest cap de setmana, amb una molt bona acollida per la gent de Sant Andreu.
El dissabte 24 van començar les activitats programades amb una jornada de portes obertes, a les 11h del matí. Molts veïns i veïnes s'hi van acostar per veure el nou espai alliberat; sigui per curiositat o per solidaritat, moltes persones van visitar els dos edificis i l'eixida de què consta aquest CSO. A les 12h hi havia xocolatada i espectacle infantil a la Plaça de les Palmeres. Massiva participació, amb la presència de 3 agrupaments escoltes andreuencs.

Al vespre, cap a les 21h, i també a la plaça de les Palmeres, hi havia programat espectacle de foc a càrrec dels Diables de Sant Andreu. Però la Guàrdia Urbana va posar la nota negativa fent acte de presència i amenaçant amb denunciar els Diables si es feia ús de foc, ja que deien que no hi havia permís. Després d'algunes deliberacions en el sí de l'assemblea, es va optar per fer l'espectacle sense foc; és una mostra més de l'actitud repressiva de l'Ajuntament contra totes aquelles propostes culturals que s'escapen als seus dictàmens. En acabat, un espectacle de clown al pati de Kan Llimona va fer les delícies dels i les assistents (unes 40 persones que omplien l'eixida), que s'hi quedaren de festa fins les 12h de la nit.

A l'endemà diumenge també hi havia activitats proposades. A mig matí, un esmorzar popular i un mural col·lectiu que, si bé es va acabar fent a la tarda, va servir perquè cadascú mostrés la seva inquietud artística tot decorant les façanes del CSO amb murals propis de la seva essència. Al migdia, un dinar popular vegà va congregar unes 35 persones al pati de la casa.

Finalment, al vespre, es va projectar l'oscaritzada 'El laberinto del Fauno', que van poder veure totes les persones que trobaren lloc a un pati de ple de gent. Ja cap a les 23h, i amb menys gent per motius d'horari, es va projectar un documental sobre el franquisme.

En menys d'una setmana de vida, el CSO Kan Llimona ha demostrat una gran vitalitat, ganes de treballar i capacitat de convocatòria, elements que demostren la necessitat que aquest espai continuï a Sant Andreu. Cal seguir atentes, doncs, per fer front al possible desalltojament previst per d'aquí a dos dies.
Mira també:
http://stapinfo.bloc.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Stap Info] Kan Llimona es fa un lloc a Sant Andreu
26 feb 2007
Molta ànims i la millor sort a Kan Llimona! ens calen aquests espais, i ara cal desobeïr més que mai!
Re: [Stap Info] Kan Llimona es fa un lloc a Sant Andreu
26 feb 2007
Solo vi parte de la actuación de clown, pero me parece que este nuevo CSO es una buena iniciativa...
Ã?nim Can Llimona!
Kan Llimona resisteix!!
27 feb 2007
Yo estuve este fin de semana en Kan Llimona, y la verdad es que me gustó mucho la casa, el proyecto del CSO, y sobretodo la gente que hace que Kan Llimona sea una realidad. Os mando un besazo desde el otro lado del río. Sabeís que podeis contar con nosotros para cuando queraís.
Por cierto, habrá concentración mañana?

Kan Llimona Resiste!!
Sindicato Sindicat