Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
9é aniversari del CSO Els Timbres
26 feb 2007
aniversari 9 copiar.jpg
Això que veus és una invitació per assistir als actes programats per celebrar lâefemèride dâuna okupació que, any rere any, va acumulant un seguit dâexperiències i projectes, uns amb èxit i dâaltres amb fracàs, però que formen part dâuna activitat revolucionària que qüestiona el sistema establert i demostra, a nivell pràctic, que lâautoorganització és possible, que ens en podem sortir sense recursos milionaris i que podem disposar de petits espais de llibertat.

Entenem que són temps difícils per alçar les veus en contra del discurs del consens imposat des del poder, els mass media i la policia, però no tenim cap altra sortida que enfrontar-nos directament amb la injustícia que representen, per tots els mitjans necessaris...

Per aquest motiu lâokupació, eina que ens ha estat molt útil per mantenir la lluita, necessita ser defensada per donar continuïtat a les nostres idees i seguir creant la utopia a la que volem arribar, resistint fins a lâextenuació els seus cops, cada vegada més durs, cada dia més implacables, sense que decaigui la moral i lâesperança.

La lluita sempre ha aprofitat els esdeveniments lúdics per expressar la conflictivitat del moment, i és per això que amb lâexcusa dâaquest aniversari hem elaborat aquest programa on barregem lâoci, cultura i reivindicació.

Esperem que us agradin les jornades que hem preparat i que, com a mínim, serveixin de referència per trobar-nos i preguntar-nos âcom va tot?â?, demostrant-nos que no estem soles i pujar-nos una miqueta aquesta moral que no ha de decaure mai.

Us esperem.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 9é aniversari del CSO Els Timbres
26 feb 2007
saluditos de unxs madrileñxs a lxs que siempre tratasteis muy bien
Sindicat Terrassa