Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
L'estat espanyol extradita al pres anarquista Juan
25 feb 2007
El passat dijous Juan va ser extraditat l'estat italià
Una vegada més la complicitat existent entre els estats europeus s'ha fet evident. En aquest cas, l'estat espanyol ha accedit a extraditar a Juan, per una investigació que té oberta a l'estat italià. Se li vol aplicar l'article 270 bis (associació subversiva amb finalitats de terrorisme) per haver cremat suposadament un seguit de vagons de la companyia trenitalia, responsable de l'extradició dels immigrants.
Encara no se sap a quina presó serà segrestat indefinidament.
Malgrat les fronteres estatals seguirem exigint la llibertat del nostre company i no descansarem fins que ell i tots els demès siguin lliures. Llibertat presos.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'estat espanyol extradita al pres anarquista Juan
25 feb 2007
Juan és l'amic de la Núria ?
Re: L'estat espanyol extradita al pres anarquista Juan
25 feb 2007
no lo se, pero esto tiene que acabar, por la unidad de lucha libertaria contra las malditas falsa diferencias de lucha.
unidad anarquista ya.
Re: L'estat espanyol extradita al pres anarquista Juan
26 feb 2007
Sí, Juan Sorroche és el company pel qual la Nuri feia, amb altres col.lectius, una campanya de solidaritat, cosa que va suposar l'aplicació contra ella de la llei antiterrorista.
Llibertat Nuri i Juan.
Llibertat per tots i totes!
Re: L'estat espanyol extradita al pres anarquista Juan
27 feb 2007
Aixó no va, aixó no va bé.Com pot ser que es faci una primera manifestació per reclamar la llibertat den Juan i de la Nuri i es reuneixin mes de 1000 persones;i quan es torna a convocar una segona manifestació sols ens reunim ni mig miler de persones.L'estat repressor sap molt bé com callar la disidència, però aviam si en soms conscients d'una vegada.Quantes persones preses hi han i quant de conformisme general existeix.Ajudem-nos tots i totes a demostrar la nostra solidaritat envers les injustícies existents.Ja es van aixecar els nostres avis fa uns 71 anys i de qué ens a servit?És que ningú té memòria,nosaltres avui, hem de lluitar per el mateix que feren ells.Menys festes i més, molta més organització,per acabar amb l'autoritarisme,feixisme,capitalisme i tota forma de dominació i d'opressió. Tots els presos/es mereixen tota la nostra solidaritat, perqué ells estan allà, peró també hi podries ser tu.A la merda les comoditats i tot tipus de conformitats.Acció directa és l'única resposta que existeix i efectiva.
Per més que ens tanquin, ens torturin, ens violin i ens acabin matant;les seves lleis i presons no faran callar les nostres ansies de llibertat.Salut i anarquia
Sindicato Sindicat