Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Llibertat Núria
25 feb 2007
ahir dissabte desde l'Ateneu Popular l'Arboç d'Arbúcies vam voler donar suport a la Núria aprofitant el pas del ral·li Costa Brava d'historics per la nostra població.
IMG_0531.jpg
IMG_0534.jpg
IMG_0602.jpg
Ahir dissabte desde l'Ateneu Popular l'Arboç d'Arbúcies vam voler donar suport a la Núria aprofitant el pas del ral·li Costa Brava d'historics per la nostra població. Aqui teniu algunes imatges!on hi ha lluita, hi ha repressió!
on hi ha repressió, hi ha solidaritat!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Llibertat Núria
25 feb 2007
S'ha d'anar am compte amb aixo de "muntatge"....Perque tota la gent que pugui colaborar amb la campanya pel fet que sigui un muntatge no ho fara quan no ho sigui!! apart de la campanya porta un cami legalista que no beneficia re al discurs anarquista!! Apart que....la nuria esta al talego per dur una campanaya a favor del juan i....poca campanya vek desde les terres de girona a favor de la llibertat dl Juan. Crec que no s'hauria de seperar....
Apart tb crec que els familiars no han de ser qui portin el caracter de la solidaritat...hem dentendre la detencio de la nuria no com un atac a ella...sino un atac al anarquisme....o a l'anarquia(no o tink del tot clar) aleshores....crec que els pares pintan poc...Legalemnt....que coleborin tot el que vulguin...pero que no utilitzin un discurs que no crec que la nuria li moles (perlomenys si el detingut fos unaltre)
Modestament...desde barcelona!!
Re: Llibertat Núria
25 feb 2007
tu ho has dit
des de barcelona
Re: Llibertat Núria
26 feb 2007
massa tonteries arriben desde barna...
Sindicato Sindicat