Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : especulació i okupació
stop desallotjaments express
25 feb 2007
creació d'opinió.. divisió de poders.. STOP DESALLOTJAMENTS EXPRESS.
INICIEM UN DEBAT PROFUND
Els fets que han transcorregut a la nostra ciutat, i extesos a tot el territori darrerament, posen de relleu una vegada més que DE FORMA PRÀCTICA NO EXISTEIX DIVISIÓ ENTRE ELS PODERS LEGISLATIU, EXECUTIU I JUDICIAL (fonament de l'estat de dret occidental), sobretot pel que fa a les accions que des d'aquests tres poders s'estan duent a terme amb la intenció de debilitar els moviments socials, així com provocar la fractura social en general. Si a això hi afegim la capacitat d'influència de certs interesos econòmics sobre polítics i mitjants de comunicació, i la capacitat d'aquests últims per a crear opinió a partir de muntatges mediàtics instal.lats en la mentida i la manipulació descarada, l'escenari que se'ns presenta és més que preocupant.


Per intentar frenar el moviment social urbà d'okupació, totes les forces polítiques municipals han estat debatent en una comissió específica sobre ocupació
dos informes jurídics per tal de modificar el marc legal existent. Els advocats de l'Ajuntament que estan impulsant aquestes propostes, són els mateixos que en el seu moment van promoure la tan criticada ORDENANÇA C�VICA (amb recursos d'inconstitucionalitat en contra inclosos). A més a més, els responables de les campanyes mediàtiques de criminalització del moviment social urbà d'okupació, així com de la resta de moviments socials, s'han consolidat ara i aquí en la figura del "desallotjament express".


L'estratègia: en una primera etapa, de la qual s'ha acomplert pràcticament tots els seus objectius més immediats, els mitjants de comunicació s'han encarregat de GENERAR UN ESTAT ARTIFICIAL DE PREOCUPACIÓ envers el fenòmen de l'okupacio. En la segona etapa, en la qual ens veiem plenament inmersos, els poders de l'estat s'encarreguen de dur a la pràctica les mesures concebudes anteriorment per esmenar aquest fenòmen. El paradigma d'aquesta estratègia és la forma de procedir de l'administració nord-americana, la qual fa DESVIAR L'ATENCIÓ PÚBLICA dels problemes que nosaltres pensem que realment haurien de preocupar (destrucció accelerada del planeta, violació dels drets humans, privatitzacions dels bens comuns, etc..) a la societat, cap a problemes generats ficticiament (terrorisme global, violació de la propietat privada, inseguretat ciutadana, etc..) tot encobrint els interessos estrictament particulars dels qui estan darrera dels aparells de l'estat.


Davant de tot això, hem pres la determinació de concentrar-nos pacíficament, a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, cada diumenge al migdia (12:00 h), per intentar reconduir la preocupació ciutadana cap als problemes de fons de la nostra societat.


Hi esteu tots convidats.


Barcelona, 25 de febrer de 2007



Atentament: nosaltres

This work is in the public domain

Comentaris

Re: stop desallotjaments express
26 feb 2007
vosaltre,qui sou?
Re: stop desallotjaments express
26 feb 2007
eso stop vonvocatorias chorras
Re: stop desallotjaments express
26 feb 2007
Bé, personalment no crec que tingui res de xorra. Ja està bé que algú digui les coses pel seu nom: en aquest Estat la llibertat, la justícia i la tota la resta de conceptes amb que s'omplen les boques els polítics brillen per la seva absència, fet que, per altra banda, no ens ha d'estranyar si tenim en compte qui són els pares del règim actual.

Em tindreu amb vosaltres la setmana que bé.
Re: stop desallotjaments express
26 feb 2007
collons, que analfaburro: "ve", en comptes de "bé"
Sindicato Sindicat