Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
"Si al Procés de Pau" demana l´excarceració de Juana Chaos
22 feb 2007
"SI AL PROCÉS DE PAU" DEMANA L'EXCARCERACIÓ DE DE JUANA CHAOS
Us remetem el comunicat íntegre que ens han remés des de la campanya 'Si al procés de pau', demanant l'excarceració de Iñaki de Juana Chaos.

"(...)La campanya “Sí al procés de pau� constituïda el gener passat per més de 100 organitzacions i entitats per impulsar el diàleg i la pau al País Basc (...) manifesta:

· Cal superar situacions d'excepcionalitat jurídica com la que pateix actualment Iñaki de Juana Chaos, condemnat per un delicte d'opinió pendent d'un recurs al Tribunal Constitucional.(...)

La campanya ‘Sí al procés de Pau’ demana l’excarceració de De Juana Chaos

La campanya “Sí al procés de pau� constituïda el gener passat per més de 100 organitzacions i entitats per impulsar el diàleg i la pau al País Basc en base al respecte de tots els drets humans de totes les persones i l’absència de qualsevol forma de violència, manifesta:

· Cal superar situacions d'excepcionalitat jurídica com la que pateix actualment Iñaki de Juana Chaos, condemnat per un delicte d'opinió pendent d'un recurs al Tribunal Constitucional.

· Per aquest motiu, demanem a Institucions Penitenciàries i al Govern Espanyol, en aplicació de la legislació vigent, l'excarceració d'Iñaki de Juana Chaos en la fórmula que s'estimi més oportuna. L'Estat de Dret no pot menysprear els principis de l'humanisme penal ni emprar les penes com a venjança.

·Tanmateix, i afegint-nos a la demanda de la Iniciativa Jurídica per a la defensa d'un procés de pau, demanem que no s'apliquin polítiques excepcionals en matèria penal, processal i penitenciària. És per aquest motiu que també considerem, d'acord amb la legislació vigent i la jurisprudència internacional, que cal posar fi a la política de dispersió penitenciària.

No hi ha treva per la pau.
La pau no està en treva.
La pau és possible

Campanya 'Si al procés de pau'
Catalunya, 20 de febrer de 2007

Telèfons de contacte:
Francesc Tubau | 660 70 15 02
Reinald | 607 07 43 68


Htpp:// blocs.mesvilaweb.cat/sialproces
sialproces ARROBA mesvilaweb.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: "Si al Procés de Pau" demana l´excarceració de Juana Chaos
23 feb 2007
per que fos posible la pau, caldria que les dues parts ho volguesin, i els escanyols no estan per la feina.Tant sols amb posicions de força es pot consegur justicia.
Re: "Si al Procés de Pau" demana l´excarceració de Juana Chaos
23 feb 2007
Recordeu que aquest fill de ... va matar a 25 persones, ara aneu a les seves families i els hi dieu que perque aquest tiu no vol menjar per desició pròpia l'han de deixar en llibertat. Lo qu te que fer es morir-se i deixar a la gent viure en pau.
Re: "Si al Procés de Pau" demana l´excarceració de Juana Chaos
23 feb 2007
perque la gent visqui en pau no nomes s'hauria de morir el de juana, la major part de les forces policials i militars d'aquests pais haurien de fer-ho, la major part de bisbes tambe, per no parlar dels politics......
ara ves a explicar a totes les victimes de la persecucio al moviment d'alliberament nacional vasc que son danys colaterals de la unio patria i que seguirant sent-ho, i que no viuran mai en pau
Re: "Si al Procés de Pau" demana l´excarceració de Juana Chaos
23 feb 2007
Listillo, per parlar, s'ha de saber:
1) Aquesta persona ha complert la condemna per matar a aquestes 25 persones.
2) La justícia espanyola, venjativa, es va inventar un delicte d'amenaces en base a dos articles d'opinió, propi de la legislació turca, per mantenir a aquesta persona, que ja ha complert la seva condemna, al talego.
3) Fa vaga de fam per denunciar que degut a un delicte d'opinió segueix a la presó.
Aquestes tres premises són el que hi ha, una altra cosa és la merda que tens al cap, que segurement és molta.
Re: "Si al Procés de Pau" demana l´excarceració de Juana Chaos
23 feb 2007
A veure, pauet, per parlar s'ha de tenir en compte:
1) Aquesta persona ja ha complert la pena pels 25 assassinats dels que parles.
2) Com que ha complert la pena es van inventar mediàtica i judicialment un delicte d'amenaces en base a uns articles d'opinió publicats fa temps amb la intenció (de venjança, no de justícia) de que seguís a la presó.
3) Finalment, fa vaga de fam per denunciar que està a la presó per un delicte d'opinió.
En definitiva, que per parlar s'ha de saber o preocupar-se per saber i no tenir el cap ple de merda com tu tens.
Sindicat Terrassa