Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: globalització neoliberal : guerra
Somàlia i la guerra global
22 feb 2007
Benvolguts amics i amigues!
el CTD organitza l'acte Somàlia i la guerra global
el proper  Dimecres 28 de febrer a les 19,30 hores a la seu de les Federacions Catalanes d’ONG's (antiga casa del món, carrer les Tàpies, 1-3, Barcelona).
Demanem la màxima difusió.
Us hi esperem!
Somàlia i la guerra global
Somàlia és un dâaquests països a cops nomenats sense Estat, dâaltres de fracassats perquè no reuneix els estàndards de la comunitat internacional. Alhora, és un país absent, durant molts anys, dels mitjans de comunicació que ara torna a ser focus dâatenció. Però, què hi està passant? Què hi ha darrera dels Tribunals Islàmics? Són realment una amenaça terrorista? Quin paper té el factor religiós en el conflicte? Com es justifica la intervenció armada dels Estats Units? I la dâEtiòpia? Quines conseqüències pot tenir el tancament de fronteres per part de Kenya? Hi ha ingerència per part dâaltres països? Quines són les conseqüències per a la població somali de la manca de govern i del poder dels senyors de la guerra? Ãs aquesta una nova guerra âpreventivaâ? contra el terrorisme internacional?

Per parlar de la realitat de Somàlia el Centre de Treball i Documentació ha convidat a Alejandro Pozo, analista i investigador del Centre Delàs dâEstudis per la Pau qui fa un any ha tornat de Somàlia després dâuna estada com ha treballador humanitari.

Xerrada/Debat: Somàlia i la guerra global
Dia i hora: Dimecres 28 de febrer a les 19,30 hores
Lloc: a la seu de les Federacions Catalanes dâONG's
    (antiga casa del món, carrer les Tàpies, 1-3, Barcelona)


Organitza: Centre de Treball i Documentació (CTD)
Amb el suport de la PLATAFORMA ATUREM LA GUERRA
Mira també:
http://www.cetede.org/

This work is in the public domain
Colera camping CNT