Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
RENFE solucions ja! No volem més excuses
21 feb 2007
Estem farts de RENFE. Concentració plaça sant jaume divendres 2 març per demanar al govern solucions ja!
Estem farts de les averies i del mal funcionament de la RENFE. Els usuaris som les victimes del mal funcionament dels ervei, qui viatja amb renfe acostuma a fer tard al treball, a classes, etc. Avui 21 de febrer del 2007 ha sigut la gota que fa vessar el got, una averia en la catenaria en castelldefels provoca una demora i no circulació de tots els rodalies de barcelona, per exemple els usuaris que volien arribar a cerdanyola universitat, rubi, sant cugat, martorell, han hagut d'esperar dues hores per arribar a la seva destinació. Megafonia donava informació incorrecta ja que deia que a cerdanyola del valles estan funcionant llençaderas que porten fins martorell (informació completament falsa ja que fins a les 12:30 no ha passat cap).
Usuaris de renfe paguem uns serveis que no s'ens dona, cada setmana ha de passar alguna incidencia.

USUARIS DE RENFE ESTEM FARTS! VOLEM UN BON SERVEI DE RENFE! ÉS HORA DE FER SABER AL GOVERN QUE NO TOLERAREM MÉS INCIDENCIES! CONCENTRACIÓ A LA PLAÇA DE SANT JAUME A LES 19:00H PER PROTESTAR CONTRA LA RENFE.

Es prega difondre aquesta informació via, mail, telefon, sms, etc.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: RENFE solucions ja! No volem més excuses
21 feb 2007
Tot això ho tenim per no saber fer front a un dels principals causants d'aquesta situació de caos en les rodalies: el TGV.

El tren dels senyorets s'enduu el 90% del pressupost del transport ferroviari, el tren públic queda per la púrria treballadora, i poc els importa el que ens afectin les coses ni els causa cap alarma social el que cada dia patim. Això si, procura no colar-te o tot el pes de la llei caurà damunt teu, encara que estiguis dues hores esperant en un tunel o que estiguis apunt de l'asfixia en certs horaris.

No només ens destrossa el territori, sinó que és l'aposta absolutament prioritari dels polítics i empresaris que per suposat no van en transport públic mai i per tant els hi sua els continus retards i averies.

El fotut del cas és que nosaltres mateixos no sabem defensar els interesos del poble. Aixequem el puny únicament per agafar-nos a la barra del vagó.

Benvolguda sigui aquesta concentració i totes les que hi hagin. I només nosaltres podem fer que serveixi d'alguna cosa o sigui anecdòtica. Que no s'aturi l'indignació!!!
Re: RENFE solucions ja! No volem més excuses
21 feb 2007
Aixo de la mani esta molt be, pero el que s'hauria de fer es a partir de avui, "jornades de portes obertes". Que tothom que pugui es coli, que les portes no es tanquin, que potser paga un pero es colen 5 o 6, aixi tot un dia, aixi perdran diners i sabran que la gent esta disposada a colarse.
Re: RENFE solucions ja! No volem més excuses
21 feb 2007
Colant-se podriem fer que RENFE perdès calers però igualment continuriem amb el problema. Lo que hem de fer és acudir aquesta concentració i demanar explicacions i solucions.
A mi hem sembla bé aquesta concentració si hi va la gent i entre tots ens podem fer escoltar. Per tant seria bo difondre i que tots els afectats afectades s'enterin. Seria bo que per iniciativa propia dinfonguem la noticia per les estacions, és a dir fer cartells i penjar-ne a les estacions que utilitzem habitualment, només cal ficar estem farts de la renfe, solucions ja! ficar dia i hora de la concentració. Sobretot difongueu la noticia via e-mail als vostres contactes
Re: RENFE solucions ja! No volem més excuses
21 feb 2007
BOICOT a RENFE. Porto anys viatjant i ja n'estic fins als collons. Com que no tenen competència al mercat , fan el que els hi rota. No t'avisen de res. Hores i hores parat. Quan no es una cos n`´es una altra. Quan van fer el corredor de la Mediterrània fa 15 anys per l'Euromed varem patir Déu i ajuda. Vergonya que el govern no faci res. Després diuen que no hem de beure i conduir i fan anuncis on la generalitat diu que usem el transport public per evitar l'escalfament. Doncs jo ja tinc escalfats els collons de la renfe. Boicot . Hem de buscar un dia on ningú no vaigi en tren
Re: RENFE solucions ja! No volem més excuses
21 feb 2007
Hem de fer un boicot . Un dia tots els trens buits i ningu en tren
Re: RENFE solucions ja! No volem més excuses
21 feb 2007
a mi també m'han putejat. però a mi no hem soluciona res no agafar el tren, penso que és molt millor ke tothom es posi d'acord i anar-hi sense pagar, de petit recordo campanyes d'akest rollo al metro de barcelona...
Re: RENFE solucions ja! No volem més excuses
22 feb 2007
QUE TOTHOM ES COLI AL TREN EN UN DIA, PERDRAN DINERS I A SOBRE SABRAN QUE LA GENT ESTA MOLT DESCONTENTA I QUE ESTA DISPOSADA A COLARSE. TREN GRATIX
Sindicat