Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat : sanitat : amèrica llatina
Un vídeo mostra els canvis en les comunitats indígenes chayahuites del Perú
21 feb 2007
Us mostrem un documental produït per la 'Lliga dels Drets dels Pobles' en el que s’explica com la comunitat dels chayahuites ha millorat les seves condicions de vida des de fa 15 anys a través d’un programa de formació en medicina.
Redacció Canalsolidari.org (21-02-2007)

La Lliga dels Drets del Pobles ha presentat aquest vídeo que mostra els canvis que hi han hagut en les comunitats indígenes chayahuites (Perú) després de 15 anys de cooperació i col·laboració.

Aquesta entitat va endegar un pla de formació bàsica per tal d’eradicar algunes de les malalties més habituals a la comunitat chayahuita. Per començar va crear la figura dels promotors de salut, una o dues persones del poble amb un formació bàsica per resoldre les malalties més comunes.

Gràcies a aquest programa i a les subvencions que més tard es van donar als indígenes per estudiar medicina a les universitats, ha disminuït de manera notable el nombre de persones que patien malalties com la tuberculosi, l’uta, o la malària.

Per a veure el vídeo: http://www.canalsolidari.org/web/noticies/noticia/?id_noticia=7955
Mira també:
http://www.lligadelsdretsdelspobles.org/

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Un vídeo mostra els canvis en les comunitats indígenes chayahuites del Perú
21 feb 2007
He mirat aquesta web i evidenment ni una paraula del poblé català, molt preocupar-se dels mapaches etc etc i nosaltres que?
Sindicato Sindicat