Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Presentació de Maulets a Sóller
18 feb 2007
Presentació de Maulets a Sóller
sóllercopia.jpg
Dissabte 17 de març a les 19 hores a CAN DULCE

Projecció del documental "Arrels de lluita" sobre la lluita contra la destrucció de l'horta dels voltants de València. Abans, un militant de Maulets realitzarà una breu presentació del col·lectiu.
Mira també:
http://www.maulets.org/mallorca
http://www.maulets.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Presentació de Maulets a Sóller
18 feb 2007
joder 4 assambleas a mallorca?? que feu? digueu-nos el truc! salut desde bcn
Re: Presentació de Maulets a Sóller
18 feb 2007
4 assemblees pero de quantes persones? No es igual tenir una assemblea forta de 20 persones ke 5 assemblees de 3 o 4 persones. No se kin concepte te maulets del terme assemblea. Hi ha assemblees de maulets que son 2 persones, ho se de primera ma. Altres assemblees son una persona, malgrat que aquesta fa mes feina comarcal ke local.
Una assemblea no son 2 persones ke se reuneixen al pis d'una de les 2 persones.
Com diu una canço de Berri Txarrak:
"Gure gezur propioak sinetsi ditugula
besteen gezurrekin aspertuta."
(Ens hem cregut les nostres propies mentides avorrits de les mentides dels altres).
En tot cas, felicitats si es tracta d'una assemblea de debo, tot es bo per anar sumant. I sino, intentem no auto-enganyar-nos.
Ara ja podeu vomitar dient-me secreta, ke sembla ke no s'acceptin les critiques. Des de l'EI cap a l'EI
Re: Presentació de Maulets a Sóller
18 feb 2007
No es presenta cap assemblea. Es presenta Maulets a un poble. Res més.

Per "increible", abans de criticar i amollar aquesta parrafada, s'ha de saber de que es parla. Una crítica sense fonament no és res. Pega-li una ullada a la web de maulets de mallorca. A veure si són assemblees d'una persona.

El que s'arriba a llegir a internet. En fi...
Re: Presentació de Maulets a Sóller
19 feb 2007
per a "l'increible...":
Vinga, fotet un plat de kelloggs i ves a dormir la mona...
ah, dubto molt que formis part de l'EI ja que sabries que comentaris com aquest no ajuden res al moviment. Sembla que et faci més ràbia que il·lusió.. però bueno ja se sap, hi ha gent que prefereix que no hi hagi res en un lloc a que hi hagi una assemblea de maulets... Quan et caiguin les dents de llet potser ho comences a entendre. Ara si segueixes dient pallassades potser algun dia les dents de llet et salten de cop...
salut! mort als sectaris/es.
Re: Presentació de Maulets a Sóller
19 feb 2007
Jo no et diré secreta; et diré imbècil, et diré indisciplinat, i encara més, et diré antimarxista.

-Tu coneixes la realitat concreta (la base per a poder desenvolupar qualsevol anàlisi) de Mallorca per permetre't el luxe de donar lliçons de com han de fer les coses?

- a tu et sembla acceptable com a militant (suposo) dir per un lloc com indymedia "dades" internes, que no tenim per què saber la resta de la gent, sobre una organització juvenil de l'esquerra independentista?

- Jo, que no pertanyo a Maulets, me n'alegro que l'EI avanci, sobretot en aquells territoris on no tenim presència. Tan malalt estàs com per no alegrar-te'n tu també?

De res serveix dir:" -sóc marxista-leninista!", si a la primera de canvi ens saltem la disciplina pels aires.

la lluita al carrer és la lluita del jovent!
enhorabona a Maulets! seguim avançant!
salut i treball!
Re: Presentació de Maulets a Sóller
19 feb 2007
Si són dues persones, ja et dic jo que no serà assamblea si no nucli.

I millor una assemblea de 4-5 eprsones que una de 20 que no faci res, o dir que es té una assemblea i aquesta és fantasma.

El combat maulet continua!
Independència i Revolució!
Re: Presentació de Maulets a Sóller
19 feb 2007
això va pel "increible": però tu et penses que tots els actes que estan fent les diferents assemblees de maulets a les illes els podrien assumir assemblees de 2,3 o 4 persones?¿ o ets curt i no arribes a més o ets un sectari de merda.
Re: Presentació de Maulets a Sóller
19 feb 2007
no recolzo en la seva totalitat la opinió de increible però el que si que no recolzo son les altres, on algu aclama mort als sectaris i els eu comentari es possiblement de lo mes tancat que he llegit mai. Considero que una assemblea, sigui de 2 o de 20 persones, es positiva des del moment en que s'hi fa feina i els que la fan la disfruten. Ara ve, considero desmesurada la reacció d'alguns cap a l'increible. LLibertat d'opinions gent. Llibertat d'opinions. ell no ha insultat a ningu.
Re: Presentació de Maulets a Sóller
19 feb 2007
Bé sap que hi ha assemblees d'una persona (sic) però no sap que a maulets no és compatible...

En tot cas seran nuclis o haurien sigut al seu moment assemblees.

Personalment em preocupen més les que no fan res que les que són 4 o 5, de maulets, d'endavant o assemblees de joves i per desgràcia tampoc es veu una gran activitat arreu de les comarques.
Re: Presentació de Maulets a Sóller
19 feb 2007
Pfff... jajajajjaja Quin esclat de riure que em feis patir! Això per no plorar, francament. Sou penosos. I a part d'això, ignorants. Està clar que no coneixeu el significat del terme sectari. Cosa al·lucinant tinguent en compte la quantitat de vagades que esgrimiu aquest qualificatiu com a arma. Llàstima que aquesta es torni en contra vostra ridiculitzant-vos d'una manera deplorable, perquè la colla de sectaris més gran que he vist a indymedia sou vosaltres. Únicament coincideixo amb el darrer comentari. "Increible" sols ha expressat una opinió, ja sigui més o menys encertada, però sense insultar ni ofendre a ningú. En canvi, la vostra rèplica, ha estat un autèntic acribillament injustificat i vulgar, amb insults a discreció. És a dir, la vostra actitud amb un company vostre, és un dels exemples més preclars del sectarisme poític. Repaseu el diccionari nois, culturitzeu-vos una mica! Llegiu una micona que no fa mal al cap. Que la literatra catalana té obres excel·lents que segur que ni mireu de cara. Això sí, després molt de parlotejar en defensa de la llengua i cultura catalanes i blablabla.

En defensa de totes les cultures, en contra dels sectarismes:

Salvapàtries m'arribeu a donar fàstic. Però seguiu així per favor, amb el vostre terrible sectarisme i llançant-vos els plats entre vosaltres. Més força agafarà l'internacionalisme català. En la política, com en la vida, existeixen molts més matisos que la simplista antítesi catalanista-espanyolista. Algun dia, nosaltres els llibertaris, aportarem aquests grisos tan necessàris al conflicte nacional monocolor.

Salut, revolució i matisos.
Re: Presentació de Maulets a Sóller
19 feb 2007
Ha parlat la veu de la saviesa. Que calli tothom.
Re: Presentació de Maulets a Sóller
20 feb 2007
Bé sembla que hi ha molta gent que li agrada posar "un anarquista" com a nom per a intentar rivalitzar i posar-se com a veu d'el col·lectiu, la llàstima per a ell es que el col·lectiu no és homogeni i que en cap cas la seua opinió és majoritària.

Doncs res, tot el suport a l'acte, i foc als sectaris i "birres fries".
Re: Presentació de Maulets a Sóller
20 feb 2007
quant d'imbècil i quantes poques bales!!
Sindicato Sindicat