Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Catalunya debutarà a l'Amèrica del Sud el mes de març
18 feb 2007
Després de la polèmica de la setmana passada en què la Federació Espanyola de Patinatge (FEP) va continuar les seues dubtoses maniobres per mirar d'impedir -sense èxit- que la Federació Catalana de Patinatge (FCP) continués inscrita a la Confederació Sud-americana de Patinatge (CSP), és hora de comprovar que efectivament aquest reconeixement oficial a la FCP s'ha donat.
Efectivament, després de l'espectacle dantesc de la Federació Espanyola presentant una acta falsa que defensava suposadament les seues tesis, i després de ser desmentida rotundament per la FCP i la CSP, el calendari de competició de Catalunya comença ben aviat, un fet que demostrarà que la FCP continua amb tota normalitat dins la Confederació Sud-americana. El seu debut, tot i les pressions espanyoles, serà al març, a Xile, a la Copa Amèrica femenina. Serà la preparació per al plat fort, el Campionat Sud-americà masculí d'hoquei patins a Recife (el Brasil) a l'agost.
Mira també:
http://www.fecapa.cat/index.asp

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Catalunya debutarà a l'Amèrica del Sud el mes de març
18 feb 2007
Ui, quin mal que farà això a uns que jo em sé.

Per cert, abans que començi algú amb la demagògia dels diners que ens costa això, els gastos van a càrrec de la FCP, entitat privada.

I ara jo em pregunto, quan ens costa la selección que sempre-ho-ha-de-guanyar-tot-i-que-no-passa-mai-de-quatrs-de-finalt ????
Re: Catalunya debutarà a l'Amèrica del Sud el mes de març
19 feb 2007
I ara..Cap a la revolta Bolivariana
Sindicat Terrassa