Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Vine i digues la teva! CUP Martorell
14 feb 2007
El proper diumenge 18 de febrer la CUP (Candidatura d’Unitat Popular) de Martorell inicia els Punts de Trobada. Aquests, es plantegen com un espai participatiu per tal d’elaborar el programa electoral per a les eleccions municipals del proper mes de maig.
cartellcupmarto.jpg
4 eixos, 4 trobades:

A través dels eixos bàsics que hem considerat prioritaris i transversals per a poder afrontar tant les problemàtiques, com les perspectives de futur del nostre municipi, des de la CUP posem a l’abast de tothom qui vulgui participar, mecanismes de debat, informació i presa de decisions sobre qüestions municipals d’interès general.

D’aquesta manera, a través del que anomenen punts de trobada, la CUP posa de manifest que és possible fer política al marge d’interessos privats, econòmics i partidistes. I que la creació d’espais de participació populars no tan sols és important sinó imprescindible.

Perquè tot està per fer i tot és possible!
Convocatòries:
- MEDI AMBIENT I URBANISME: diumenge 18 de febrer a les 18h a l’AAVV Can Carreres.

- POL�TIQUES SOCIALS: dissabte 25 de febrer a les 18h a l’AAVV El Pla.

- CULTURA: diumenge 4 de març a les 18h a l’AAVV Barri Rosanes.

- PARTICIPACIÓ: dissabte 24 de març a les 18h al Centre Cultural.
Mira també:
http://www.amartorell.com/cup

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vine i digues la teva! CUP Martorell
14 feb 2007
Amunt CUP's dels Paisos Catalans!
Re: Vine i digues la teva! CUP Martorell
14 feb 2007
Animo a la gent a que en les properes eleccions municipals vagin a votar a les CUP i que en el cas que no n'hi hagi al seu poble o ciutat, ajudin a formar-ne l'embrió. Les CUP són garantia de polítiques municipals adreçades a l'interès general i no en benefici d'uns pocs.

Sort a totes les CUP!
Re: Vine i digues la teva! CUP Martorell
14 feb 2007
No estic d'acord amb l'últim comentari. Les CUP no són l'objectiu, sinó el reflex d'unes lluites. Jo animo a la gent a organitzar-se per lluitar de la manera que sigui. La via municipalista n'és una de mil.
Re: Vine i digues la teva! CUP Martorell
14 feb 2007
100% d'acord amb tu.

Si voleu CUP al vostre poble, militeu a l'ESQUERRA INDEPENDENTISTA, i ja arribarà el dia!
Re: Vine i digues la teva! CUP Martorell
15 feb 2007
Les CUP han d'aspirar a ser presents als ajuntaments. En alguns casos han aconseguit regidors, àdhuc formen part de governs locals. La via municipalista no n'és una de mil sinó una de les més importants i necessària per iniciar el canvi des de la base.
Re: Vine i digues la teva! CUP Martorell
16 feb 2007
de quina base?

quina és la clau del conflicte: l'explotació dels treballadors pels acapitalistes, l'ocupació i oprressió del nostre poble per l'estat espanyol,... o la gestió dels pressupostos municipals i les places de pàrquing?

la lluita institucional, a qqualsevol nivell, és una de les vessants de la lluita, necessària quan hi ha condicions, com totes les altres, però qui es creu el joc del sistema acaba jugant amb les seves regle si només té un trosset del pastís quan ha acabat assumint el seu funcionament i no suposa cap amenaça, sobretot si no té una base forta i combativa a qui rendir comptes, no deixa de ser una inofensiva candidatura independent
Sindicato Sindicat