Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
"Contrastant" anuncia la seva desaparició
11 feb 2007
El col·lectiu català d'anàlisi dels mèdia, Contrastant, ha anunciat que a partir d'avui dia 11 deixarà d'actualitzar la pàgina web. El col·lectiu justifica la seva desaparició per les obligacions familiars i professionals dels seus membres, que els impedeixen de continuar la seva tasca amb certa regularitat. Els seus membres afirmen també que només amb la professionalització del col·lectiu hauria estat possible continuar funcionant regularment, però com que aquesta possibilitat no és a hores d'ara viable, han preferit "deixar-ho en un moment més o menys dolç".

Contrastant va néixer fa tot just sis anys amb l'objectiu de fer una lectura crítica dels mèdia. Al llarg d'aquests anys el col·lectiu ha elaborat nombrosos articles en què s'han analitzat els discursos mediàtics de certes realitats conflictives, els discursos sobre la llengua al nostre país i el nacionalisme banal espanyol.

En aquests anys, el col·lectiu ha esdevingut una referència en l'àmbit dels discursos crítics sobre els mèdia, sobretot gràcies al seu rigor, una característica que sovint es troba a faltar als mitjans de comunicació convencionals, subordinats a interessos empresarials i polítics.
Mira també:
http://www.contrastant.net/
http://www.llibertat.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: "Contrastant" anuncia la seva desaparició
12 feb 2007
I això que anuncia un tal "Llibertat.cat", no ho hauria de dir la mateixa gent de Contrastant des de la seva pàgina?
Re: "Contrastant" anuncia la seva desaparició
12 feb 2007
http://www.contrastant.net/ves/comiat.htm
Re: "Contrastant" anuncia la seva desaparició
12 feb 2007
Jo penso que Contrastant ha fet una gran tasca en aquests set anys. No només el recompte de participants a les manis sinó els seus anàlisis de com ens prenen el pel alguns mitjans.

Des que Contrastant es va posar les piles seriosament, algunes exageracions que es feien alegrement (també per nosaltres) sobre nombre de manifestants ja no es fan tant facilment.
Re: "Contrastant" anuncia la seva desaparició
13 feb 2007
es una pena. moltes gràcies per la netedat.
Re: "Contrastant" anuncia la seva desaparició
13 feb 2007
Una pena.

Bona feina, companys!
Re: "Contrastant" anuncia la seva desaparició
14 feb 2007
Lamento enterarme del cese de actividad de contrastant,pero tal vez tenga algo de suerte,voy aprobar,¿Algien sabe si contrastant publicó alguna vez algo relacionado con el tratamiento infomativo se dio desde el ministerio del interior a lo que se denominocomo "CARAVANA DE LA MUERTE"?.Entonces era ministro Angel Acebes.Me dejó perplejo...como tantas veces. Muchas gracias de antemano y lo dicho ,una lastima lo de contrastant.
Sindicato Sindicat