Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Taller sobre l'educació popular
10 feb 2007
:: català ::

TALLER D’EDUCACIÓ POPULAR

A la passada xerrada a CNT, que portava com a titol “L’educació Popular� es va presentar el taller que es farà els propers dies dissabte 17 i diumenge 18 de febrer.
Al taller es treballaran els fonaments pedagògics de l’educació popular inspirats en el brasilé Paulo Freire. Treballarem dinàmiques colectives d’educacció popular i tècniques participatives. Les tècniques Freire sobre educació, rompen amb l’aprenentatge convencional de la repetició i memorització de conceptes i dades. Amb elles, es vol posar en comú les esperiencies i els coneixements de les persones i així compartint-les, forjant el coneixement colectiu i popular.
El taller l’impartirà un company responsable de l’area de formació del MTD argentí.

Per participar d’aquest taller, que tendrà una duració de 16 hores, repartides entre els dies 17 i 18 de febrer, has d’enviar un mail a la següent adreça: educaciopopular ARROBA gmail.com
El taller com ja s’ha apuntat, tendrà una durada de setze hores repartides de la següent forma; de 10 h. a 14 h. i de les 16 h. a les 20 h., tant el dissbate 17 com el diumenge 18 de febrer. També hi haurà dinar al local per totes aquelles persones que hi vulguin quedar, serà vegetarià i costarà 5 € cada dia.
Encara que consti de dues jornades, si te es imposible venir els dos dies, pots venir tant sols un d’ells, per això ho hauràs d’apuntar en el mail.
Al mail, a més de confirmar l’assistencia i si quedaras a dinar, hi pots escriure que esperes de les jornades o quina utilitat li voldries donar.
Els temps limit per apuntar-s’hi serà dijous 15. Al mail també hi pots enviar les dubtes o consultes que tenguis al respecte.

El taller es realitzarà al local de la CNT, al carrer Palau Reail, 9-2ª a Ciutat.

Vos hi esperem!

DIFON AQUEST MISSATGE

:: castellà ::

TALLER DE EDUCACIÓN POPULAR

En la anterior charla en CNT, la cual llevaba por título “La educación popular�, se presentó el taller que se realizará los días 17 y 18 de febrero, sábado y domingo respectivamente.
En taller el taller se trabajarán los fundamentos pedagógicos de la edución popular inspirados en el brasileño Paulo Freire. Trabajaremos dinámicas colectivas de educación popular y técnicas participativas. Las técnicas Freire sbre educación, rompen con el aprendizage convencional de repetición y memorización de conceptos y datos. Con todo ello, se quiere pone en común las experiencias y conocimientos de las personas, y así compartirlos, forjando el conocimientos colectivo y popular.
El taller lo impartirá un compañero responsable del área de formación del MTD argentino.

Para participar en este taller, que tendrá una duración de 16 horas repartidas entre los días 17 y 18 de febrero, has de enviar un mail a la siguiente dirección: educaciopopular ARROBA gmail.com
El taller, como ya hemos apuntado anteriormente, tendrá una duración de dieciséis horas repartidas de la siguiente forma; de 10 h. a 14 h. y de las 16 h. a las 20 h., tanto el sábado 17 como el domingo 18 de febrero. También habrá comida en el local para todas aquellas personas que lo deseen. Será vegetariano y costará 5 € cada día.
Aunque conste de dos jornadas, si te resulta imposible venir ambos días, puedes venir solamente uno de ellos, para esto lo deberas apuntar en el mail. En el correo, además de confirmar la asistencia y si quedarás a comer, puedes escribir que esperas de las jornadas o que utilidad desearías darle. La fecha límite para apuntarse, será el jueves 15.
También puedes enviar las dudas o consultas que tengas al respeto.

El taller se realizará en el local de la CNT, en la calle Palau Reail, 9-2ª en Ciutat.

Os esperamos!

DIFUNDE ESTE MENSAJE

www.cnt.es/cnt-palma

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa