Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: criminalització i repressió
Fes-te forta, Núria!
10 feb 2007
Estic impressionat per la rapidesa dels fets. Encara et veig a la manifestació de V de vivenda. Amb un plus de consciència, radiant de passió per la vida i la lluita. Veig la teva mirada segura, fixada en les desigualtats. Fent de les misèries de la humanitat l’element que inspira l’art de la pràctica antisistèmica. Fent de la injustícia, el motor d’avanç a la utopia. Reconvertint el plor amb alegria, la nit amb dia, la por amb la fe. La mirada, oculta sota el teu casc protector, hi veig l’espurneig encisador d’una vida que vol ser viscuda. Que no es resigna a un plat calent. I que lluita pel mon sencer.

T’envio totes les meves forces perquè aguantis. Ara mateix tens moltes persones al teu voltant que t’estimen, que només pensen amb la forma de donar-te suport. De solidaritzar-se amb tu i tots els companys presos. Fonent amb la paraula els barrots de les cel·les, rompent amb la raó els murs de la presó i obviant amb l’esperança la distància que ens separa. L’esperança i la fe en la igualtat. La mística revolucionaria ajuda a creure que tot és possible. I per més cops que puguem rebre, no ens farà defallir. Tu ho sap prou bé.

Aquesta carta és un exercici per acostar-nos junts al infinit. On s’hi allunya la utopia. És un exercici per no deixar-te sola. Per sentir-te germana. Sota aquest cel estrellat, que respira l’aire càlid d’una nit revoltosa. Des de Vic, puc sentir la força que desprens des de l’aïllament. Sento que la teva energia no s’acaba. Fes-te gran, Núria! No deixis que la vitalitat que portes dins s’apagui en les tenebres de l’estat. Pensa en positiu i viu, que aviat vindrà el bon temps. Aviat es fondran les presons i tornarem a vèncer!!

Una abraçada infinita.

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Fes-te forta, Núria!
11 feb 2007
una abraçada enorme núria!
Fes-te forta!
Sindicato Sindicat