Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Situació de la Núria (detinguda el 7 de febrer a Girona)
10 feb 2007
NO DEMANEM PERMÃ?S PER SER LLIURES,
NI DEMANAREM PERDÓ PER SER-HO

El dia 7 de Febrer set furgones dels gossos d’esquadra amb 50 policies amb la cara tapada, han assaltat Kan Rusc (espai alliberat des de feia mesos al Pont Major de Girona) de forma desproporcionada, i detenen a la Núria.
Els suposats motius del perquè la policia fa aquest escorcoll són el de pertinença a banda armada i possessió d’explosius. El detonant d’aquesta operació és l’existència d’una llibreta i divers material de difusió anarquista, que se li va incautar dues setmanes abans en un control al tornar d’una manifestació contra els abusos de poder a Olot.
Un cop segrestada se li aplica la llei antiterrorista i se l’enduen a la comissaria del gossos de la Zona Franca a Barcelona, on es passa dos dies detinguda.
El divendres 9 és portada a Madrid on a les 11h del matí declara a l’Audiència Nacional, davant del jutge Santiago Pedraza. Durant la declaració li fan preguntes sobre el contingut sobre la llibreta però sobretot sobre la relació política que pugui tenir amb Juan, detingut el 21 de desembre i posteriorment empresonat a Soto del Real, pendent d’extradició a Itàlia.
El jutge Santiago Pedraza decreta presó preventiva per la Núria i ordena l’ingrés a Soto del Real, sota l’acusació de col•laboració amb banda armada.
L’investigació segueix oberta sota secret de sumari i fins que el jutge no faci la revisió del cas en unes setmanes, la Núria haurà de romandre a presó.
Un cop més els cossos repressius de l’Estat amb la complicitat dels mitjans de comunicació opten per reprimir i empresonar les persones que es solidaritzen en contra la repressió estatal.

PER ESCRIURE A LA NÚRIA: (hi haurà canvi de mòdul, ja s’informarà)
NÚRIA PORTULAS OLIVERAS
AP:200 COLMENAR VIEJO 28770 MADRID

PER SEGUIR EL PROCÉS: www.elsud.org

LLIBERTAT PER NÚRIA,
LLIBERTAT PER JUAN,
LLIBERTAT PER TOTS I TOTES

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Situació de la Núria (detinguda el 7 de febrer a Girona)
10 feb 2007
importante: hoy a las 18:00 h mani en Pz. Universidad de Barcelona!
Re: Situació de la Núria (detinguda el 7 de febrer a Girona)
10 feb 2007
a les 17hores concentració per la Núria i les injusticies davant la subdelegació del govern de Girona, organitza la CUP girona i Maulets.
Re: Situació de la Núria (detinguda el 7 de febrer a Girona)
10 feb 2007
no es munta una mani en un dia!
collons munteu una d'orgnaitzada i poder tindrem més penya!!

llibertat nuria!
Re: Situació de la Núria (detinguda el 7 de febrer a Girona)
10 feb 2007
la mani no s'ha muntat amb un dia ni l'ha organitzat la CUP i Maulets. (¿?)
I de penya n'ha vingut força.
LLibertat Nuri!
Re: Situació de la Núria (detinguda el 7 de febrer a Girona)
13 feb 2007
A la direcció de la Nuri falta posar què és al mòdul 12, s'ha de posar al final de la direcció. Fa poc estava a l'11 i l'han canviat. Si algú veu algun lloc on figuri el mòdul 11 que avisi a qui ho tingui publicat, merci i salut!
Sindicato Sindicat