Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Mani per la Núria a BCN dissabte 10
09 feb 2007
El jutge de l'Audiència NaZional ha decretat presó provisional per la Núria, DISSABTE 10 CONCENTRACIONS A LES DELEGACIONS DEL GOVERN ESPANYOL DE GIRONA I MALLORCA I A BARCELONA MANIFESTACIÓ A PL. UNIVERSITAT! LLIBERTAT NÚRIA! PROU REPRESSIÓ!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mani per la Núria a BCN dissabte 10
09 feb 2007
BARNA: MAÑANA A LAS 18.00 H TODOS EN PL. UNIVERSITAT, PRESXS ANARKISTAS A LA CALLE!
Re: Mani per la Núria a BCN dissabte 10
09 feb 2007
Ahir dijous a Girona va haver-hi una concentació en suport a la Nuri.Amb uns companys vam anar-hi, però vam tenir la mala sort de trobar-nos amb els gossos de quadra;que just estaven fent un macrocontrol policial.Quina va ser la impotència de veure una cua enorme de cotxes, tots en fila esperant ser parats un per un.Amb el conseqüent greuge de suportar haver de ser identificats,i com a consequència, perdren´s la manifestació.
Per tal d´evitar-los vam girar lo abans possible i els vam perdre de vista.Però vam continuar avançant i vam haver de fer voltes i més voltes per esquivar-los per tota la ciutat.Amb el conseqüent mal, de perdren´s la manifestació.L´error va ser també nostre al anar-hi massa tard.
Vam marxar de la ciutat amb la resignació d´haver-nos perdut la manifestació,però amb la sort d´haver evitat la topada amb aquest cos policial i repressor.
Amb aquestes frases vull expressar el meu rebuig i total disconformitat amb la repressió policial i judicial que vivim en el nostre dia a dia; i un punt de reflexió per avançar tots/es cap una societat més coherent. En un món d'aparençes, apostem per la coherència,el sentit crític i l'ajuda mútua; sols així esdevindrem veritables persones lliures.Abolim les presons, pres@s al carrer.Llibertat per la Nuri,en Juan i tots els que queden.
Salut i revolució.
Re: Mani per la Núria a BCN dissabte 10
10 feb 2007
pero esto quien lo convoca??, hay algun colectivo detras de la convocatoria o es algo espontaneo??
Re: Mani per la Núria a BCN dissabte 10
10 feb 2007
espontaneo ya que ningun colectivo convoca en barcelona
Re: Mani per la Núria a BCN dissabte 10
10 feb 2007
esta tarde todos en barna camarada!
Sindicato Sindicat