Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Crida a la mobilització contra la cimera del G8 (Juny-Rostock)
09 feb 2007
L'ampli ventall de l'esquerra altermundista alemanya convida activistes d'arreu del món a participar a la setmana d'accions que s'estan preparant en contra de la celebració de la cimera del G8 el proper mes de juny a Rostock, Alemanya.
(font: www.endavant.org amb + info)
mch.jpg
l juny de 2007 tindrà lloc un gran setmana d'accions durant la cimera del G8 a Heiligendamm/Rostock. El G8 representa una política social injusta, irresponsable ecològicament i imperialista militarment. En contra d'això, desenes de milers de persones de Rostock, Alemanya, Europa i de tot el món protestaran i faran visibles alternatives a la globalització neoliberal.

Nosaltres convidem als i les activistes de l'estranger i esperem una de les més grans manifestacions internacionals en molts anys. Tot el ventall del moviment altermundialista presentarà en els propers mesos els seus continguts i propostes d'acció en discussions públiques.

Més de 450 persones de tota Europa s'han unit en la 2a conferència d'accions a Rostock amb l'objectiu d'organitzar una setmana de protestes contra la cimera del G8, durant la qual s'han previst les següents activitats:

• La setmana d'accions comença amb una gran manifestació internacional contra el G8 el dissabte 2 de juny de 2007 a Rostock.
• El diumenge 3 de juny, "dia d'accions per l'agricultura i l'ecologia". A més, hi ha un gran cerimònia internacional.
• El dilluns 4 de juny, i sota el lema 'Per la llibertat global de moviments! Els mateixos drets per a tothom!', s'ha organitzat un "dia d'accions de la migració", amb aportacions en contingut, accions i actes culturals.
• El dimarts 5 de juny hi ha un dia d'accions contra el militarisme, la guerra i la tortura. Una de les accions és el bloqueig de l'aeroport de Rostock, per tal de 'donar la benvinguda' als caps de govern.
• Dimarts a la tarda comença la Cimera Alternativa/Contracimera, que finalitza el dijous 7.
• El dimecres 6 de juny comencen els bloqueigs de la cimera del G8 (www.block-g8.org )
• El dijous 7 de juny té lloc un gran Festival musical sota el lema 'Music and Messages', així com bloqueigs, manifestacions i la Cimera Alternativa/Contracimera.

Qui s'embarca en la cimera del G8, també s'embarca en protestes i resistència. Nosaltres exhortem a l'Estat de Mecklenburg-Vorpommern, la comarca del Bad Doberan i la ciutat de Rostock, que posin a disposició les infraestructures necessàries per l'allotjament de les persones als camps i la celebració dels actes.

(Declaració final de la conferència d'accions "Rostock II", del 10 al 12 de novembre de 2006)
Mira també:
http://www.endavant.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat