Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Entrevista :: criminalització i repressió : immigració : especulació i okupació
Manuel Delgado a "La nit al dia" (TV3)
09 feb 2007
Es pot veure l'entrevista al servei de videos a la carta:

http://www.tv3.cat/3alacarta/video.htm?ID=220821996&CAT_ID=vactualita

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manuel Delgado a "La nit al dia" (TV3)
10 feb 2007
la entrevista en sembla agualida, no podia ser de unaltra forma, i masa interessos en tv3 com per fer algo que tingui la mes minima dezencia, tot es una falsetat i la nit al dia de las mes podridas, la terribas una intoxicadora i tots els que pretenan desde el programa de la avans menzionada dir i denuncia vritats aquestas quedam contaminadas per la intervencio de la periodista, tampoc aixo me resulta extrany com seria si no que portes mes de cuatra temporades a la graella nocturna, avnas amb ciu i ara amb el tripartit, ella i el cunit som dos bons exemplas de intoxicacio mediatica, sempre cuestionan cualsavol critica o visio que mostra i dona resposta a les continuas agressions del sistema als mes desprotegits, i subrrallant amb mala fe per intoxicar las supusadas bondats dels poderosos. jo no dire al delgado el ke te que fer. pero la entrevista si no diuem que es el delgado i el treuam la cara passaria per un tonto ben intencionat al que le acavam de fer el timo de la estampita. amb el mitjans capitalistes es com el que fa a las rambles els trileros, els pots mirar i veure com timan als que se apropem a jugar i ferte risa, pero si juags tu te timaran igual, asi que ja vale ja va sortir a tv 3, pues ja esta be, perke el porteu a indymedia. si fos la charla del delgado a la reina de afrika o a las 1ooo vivendas estaria de acord, pero de tv 3, penso que els ja tenen els seus circuits perke tamve no fogattizem els nostres, i jo sento a indymedia com meu i a tv 3 no, o es ke penseu que el spirit de comunikacio de indymedia te cabuda en tv3. aleshores. fora terribas i cunit de indymedia per fastigossos collaboracionistes de la intoxicacio mediatica.
Re: Manuel Delgado a "La nit al dia" (TV3)
10 feb 2007
Doncs a mi em sembla genial aquesta entrevista... Veus com la Tarribes tracta de conduirlo cap al seu terreny, com sempre, x mantenir el discurs del sistema. En Delgado ho fa prou bé capgirantli tot el que diu...
Re: Manuel Delgado a "La nit al dia" (TV3)
10 feb 2007
La Terribas tenia aquella fama de periodista sagaç. Però després de veure com va tractar alguns dels afectats dels Carmels, crec que a molts se'ns va caure una miqueta la bena dels ulls. Ja no la segueixo tant.

El Delgado té tot el meu respecte. No he vist l'entrevista -el meu primitiu equip informàtic m'ho impedeix-, però, d'entrada, ningú no diria que algú pugui portar fàcilment aquest antropòleg al terreny dels tòpics del sistema.
Re: Manuel Delgado a "La nit al dia" (TV3)
10 feb 2007
Mira incibiko, amb tot el carinyo... crec que ets una mica carallot. Comparteixo fins a cert punt el que dius de la Terribas, fins hi tot m'agrada el símil dels trilers de la rambla però noi a mi em sembla que el tonto ben intencionat al que tenen intel·lectualment estafat ets tu més aviat. I no ho dic per sortir en defensa del Delgado, que de ben segur sap defensar-se solet. El que pasa és que estic més que fart dels que en nom de no sé quina veritat no pareu de fer campanya sobre el que hauria o no hauria de sortir a Indymedia. Pots sentir que IMC és tan teva com vulguis però no hi ha dubte que de fet no ho és, com espero que mai arribi a ser l'eina de comunicació de ningú en concret, de cap grup ni tendència, si no sencillament el de totes les que ens sentim antiautoritaries... i antidogmàtiques!! Va home va , que fa una mica de pena aquesta actitud paternalista de voler salvar-nos de la intoxicació mediàtica!! Resulta que a mi em sembla d'allò més bé que algú hagi penjat aquesta noticia. Si no hagués estat així, els que no acustumem a mirar la tele no ens hauriem enterat de l'asunto, no haguéssim pogut veure l'entrevista i no haguéssim pogut formar-nos la nostra pròpia opinió sobre el tema. Una altra cosa és que creguis que la resta de mortals no tenim criteri ni opinió. Potser m'equivoco però personalment crec que qui ha penjat la noticia no pretenia fer propaganda de TV3 ni de lo alternativa que és la Terribas sino sencillament donar a conèixer una cosa que ha passat, és a dir, una noticia. I és que resulta que el que passa a la tele o als mass media també forma part dl món en el que vivim, ens agradi o no. Així que, si us plau, deixeu de pressionar a la gent d'IMCBcn, com ho faria qualsevol ministeri de la propaganda, dient-los el que pot i el que no pot entrar. Mal us pesi a alguns troglodites Indymedia és una eina de comunicació lliure gestionada per un col·lectiu de gent amb bastant criteri i amb les idees prou clares com per deixar-se coaccionar per el vostre dogmatisme de pà sucat amb oli. Si no us interesa una noticia no la llegiu i llestos... però deixeu d'emprenyar amb la vostra canterella suporífera. Us creieu lo més radical que ha parit mare, però al meu entendre sou bastant més reaccionaris que la mitjana de la població que tan sovint titlleu d'analfabeta. Apa, salut, i fora els dogmàtics dels planeta!!
Sindicato Sindicat