Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
Jornada de solidaritat amb Cuba
09 feb 2007
Jornada de solidaritat amb Cuba al CSA Can Vies (C/Jocs Florals 40)
El proper dissabte 10 de febrer a partir de les 19h al CSA Can Vies xerrada sobre el cas dels 5 (5 cubans empresonats a Estats Units per defensar el seu país del terrorisme) i sobre el futur de Cuba després de la mort de Fidel.
Després de la xerrada hi haurà festa fins les 2h, amb mojitos, música cubana,...


Pàtria o mort!
Socialisme o barbàrie!
Vencerem!

Organitza: Brigada Catalana Venceremos

This work is in the public domain

Comentaris

Solidaritat amb que??
09 feb 2007
Solidaritat amb que? Quants dels que munteu aixo heu estat a Cuba? Pero no de vacances, sino intentant sobreviure o "inventant" a lo cubano. us moririeu de gana o acabarieu empresonats!El sistema cubano no funciona, de cap manera ni en cap sentit. No hi ha analfabetisme? Si clar, pero perque volen saber llegir i escriure si no podem accedir a la cultura, ni a internet ni a tots els llibres, ni als diaris. I a qui nivell saben escriure? Teniu amics cubanos que us escriguin? Deixant de banda les faltes d'ortografia no tenen habilitat en l'expressio escrita, no saben expressar les coses que volen dir, de que els serveix llavors saber escriure i llegir? Per a què? I les universitats? Si, es cert que son gratis, pero la majoria dels estudiants quin color de pell tenen? I son fills de qui? Quants fills de camperols(guajiros) tenen una carrera universitaria?I els actors de televisio cubana de quin color son?ELs que treballen als bancs? Els directors de hotels, conductors de taxis? Si clar, troves negres, pero si fem un percentatge, qui surt guanyant?
Tots aquests que us solidaritzeu amb els sistema cubano que en sabeu de "La ley de peligrosidad"?Busqueu aquesta aberracio en la constitucio cubana: Condemna a qualsevol persona "proclive a cometer delito".Conec a cubanos (quasi tots negres)que han estat a la preso per no haver fet res, per no voler treballar, per viure dels turistes.
Abans de solidaritzar-vos amb res informeu-vos i sobretot CONEIXEU, aneu alla i pregunteu, observeu, i poseu-vos en el lloc de la gent oprimida que viu alla. Que us semblaria si volguessiu anar de vacances una setmaneta a França o Anglaterra o qualsevol lloc i no poguessiu sortir del pais? I tot aixo, ara em direu que es per culpa del bloqueig? Anda ya!!!
Re: Jornada de solidaritat amb Cuba
09 feb 2007
Doncs vistes les opcions, em quedo amb Barbàrie.
Sindicat Terrassa