Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Pregunta a Oleguer
09 feb 2007
Hem de felicitar a Oleguer per la seva valentia a l'hora d'escriure sobre el cas d'Iñaki de Juana Chaos, però:

Què pensa de que el club que el paga estigui en tractes amb l'estat sionista d'Israel per fer propaganda turística d'aquest país?

Es posicionarà en un tema que l'afecta directament com empleat del Barça que és?

Denunciarà la política prosionista del seu president?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Pregunta a Oleguer
09 feb 2007
Aviam si te collons , de moment per fer el que a fet i sabent la que li caura a sobre deunidó aixó si , com es foti amb els sionistes si que se li ha acabt el xollu!
Re: Pregunta a Oleguer
09 feb 2007
i tu de que treballes? en una empresa autogestionada llibertària o roja? portes uns pantalons i bambes, revolucionaris? estan fets a la barcelona del 36 o a la cuba de 59? Au ves a cagar tros de ruc!!!

amunt Oleguer, endavant amb la resistència!!!
Pregunta a Antisionista
09 feb 2007
A veure nanu, tu ets curt de gambals o què?

Què passa que ara l'Oleguer s'ha de posicionar en tots els temes o què?

I tu, per a qui treballes ?
Re: Pregunta a Oleguer
09 feb 2007
Que hace con los 600 millones de pesetas que gana al año los destina solidariamente a su ONG, to pa mi sin fronteras.
Re: Pregunta a Oleguer
09 feb 2007
Demano un posicionament clar d'Oleguer sobre el tema de les relacions Barça-Israel, primer perquè ell treballa pel Barça i segon perque el que jo o 300 anònims com jo diguem no té el ressó mediàtic que pugui tenir el que digui l'Oleguer (només cal veure el follon pel tema de Juana), el que ell digui servirà més que els 300 emails de protesta que poguem enviar altres. Només és això.

PD. A Said i Solidari, gràcies per apreciar les meves virtuts, suposo que sou Boixos Nois o quelcom així. Us noto una mica nerviosos quan es pregunta al vostre ídol, permeteu-me que, modestament, us recomani un petilla per tranquilitzar-vos i us recordi allò de Kill your idols!!
Re: Pregunta a Oleguer
09 feb 2007
ara resulta que l'opinió d'un futbolista importa!! Per mi és un particular més i prou.
més cultura general i menys futbol a Indymedia.
I si es queda sense patrocini doncs pitjor per la marca, perque anirà cualsevol altre d'aqui poc temps quan l'assumpte es perdi en mig d'altres noticies intoxicants, o sigui que de pena per l'Oleguer res de res. Ha dit ekl qu epensaba donc molt bé no és cap heroi per fer-ho.
Apa salut a tot/es
Re: Pregunta a Oleguer
09 feb 2007
És curiós com el nacionalisme a la mínima es converteis en NAZIonalisme. I no tan sols és l'Antisionista. Veig que els 5 comentaris anteriors tampoc descubreixen cap nazisme en l'Antisionista. Quina mena de visitants te aquesta web? Espero que algú em faci sortir d'aquesta decepció.
Re: Pregunta a Oleguer
09 feb 2007
Hombre Manu, el perspicaz, desde que Jaume Grau Enfruns y su es-israel dejaron de pasar por indymedia hacía tiempo que no veíamos mensajes sionistas, ¿o eres tu de nuevo el plasta de Grau Enfruns? ¿O seras Pilar Rahola disfrazada?

Viva Palestina libre !!!

Boicot a Israel
(recuerda los productos que su código de barras empieza por 729 estan producidos en Israel, NO los compres)
Re: Pregunta a Oleguer
09 feb 2007
Antisionista segueixo pensant que ets curt de gambals... d'entrada, no m'agrada el futbol.
A veure si ens entenem, jo trobaria fantàstic que l'Oleguer carregués contra el maleït estat d'Israel, però igual que trobaria fantàstic que carregués contra un munt d'altres qüestions, el tema està en que és important en aquest circ de merda en que vivim que hi hagi gent,que com tu dius,té una repercussió mediàtica brutal pel sol fet de jugar a futbol, aleshores pensa que si aquest futbolista (crec que deu ser l'únic amb una consciència política crítica) fa declaracions cada setmana deixa de tenir la repercussió que té, és més, si no juga a aquest joc d'equilibris probablement tindria tota una sèrie de problemes que no l'afectarien tant sols a ell, si no que a més perdriem una plataforma per a posar sobre la taula diferents temes que d'altres maneres costen molt més de situar.

És a dir, tu que sembla que estas per sobre del bé i del mal pots anar exigint posicionaments clars, però, per què ? Per fer-te pajilles ? Per poder criticar l'Oleguer d'alguna manera o d'una altra, va home va, hauriem d'estar contents que un jugador professional faci escrits com el que ha fet (no només aquest) i no anar a degollar-lo cada cop que fa alguna cosa, ja que si el cremem en quatre dies i perdrem tots ?

Que ho entens?

És a dir no cal ser dels Boixos Nois per no estar d'acord amb tu... i permeta'm que et recomani unes herbetes relaxants com ara la valeriana en lloc de les pastilletes....
Re: Pregunta a Oleguer
09 feb 2007
Anti-sionista: tu compres, assimiles, t'empasses i consumeixes merda del capital internacional, que és tan greu com cobrar d'una empresa amb una políca ambigua sobre el conflicte araboisraelià.

Ets pur?
Ets el nou messies?
Re: Pregunta a Oleguer
09 feb 2007
Qui vulgui saber que fa Oleguer amb part del seu salari:
-Pregunteu a Moviments Socials
-Pregunteu com es que hi ha nou casal independentista a Sabadell
-Pregunteu a associacions de defensa de la llengua...

etc, etc

Oleguer s'ha mullat en més d'una ocasió... Quans esportistes d'elit ho han fet? Siguem conscients que potser pasara molt de temps per a tornar a tenir un jugador dom Oleguer.. Potser és l'ultim... Potser preferim que tots els jugadors siguin com el Beckham...
Quans de vosaltres heu criticat al vostre lloc laboral totes i cada una de les decisions preses per la junta directiva de cada empresa???


ànims Oleguer... Força Barça i visca Sabadell.
Re: Pregunta a Oleguer
09 feb 2007
para q esto cambie, nos hace falta "capital", un rico con ganas de sub-vencionar la sub-versión.
el capital, con ganas rebeldes, es el primer paso.
Re: Pregunta a Oleguer
11 feb 2007
Bé, donat que ningú ha fet cap crítica al nazisme de l'anomenat Antisionista, dono per entés que aquí estic rodejat de més fachas que a cap altra lloc. Per tant, agur. Quina pena que aquesta web semblés d'entrada llibertària...
Re: Pregunta a Oleguer
11 feb 2007
Bé, donat que ningú ha fet cap crítica al nazisme de l'anomenat Antisionista, dono per entés que aquí estic rodejat de més fachas que a cap altra lloc. Per tant, agur. Quina pena que aquesta web semblés d'entrada llibertària...
Re: Pregunta a Oleguer
11 feb 2007
Be, donat que tu tampoc has fet cap critica al sionisme, no et trobarem a faltar. Agur iogur!
Re: Pregunta a Oleguer
12 feb 2007
Si sempre s'ha dit que els artistes, certs intelectuals, cantautors... s'han de posicionar, pq no ho pot fer un futbolista? que potser us fa ràbia l'Oleguer o que? Algus critiqueu per criticar sense saber que l'Oleguer es militant actiu indepe i antifeixista i col.labora en el que faci falta i economicament tb, amb diferents organitzacions socials i culturals del Països Catalans. Alguns aneu d'antisistema sense mai haver fet res per la lluita, i no cal ni dir que alguns aneu d'extrema equerra però us bull la sang quan algú es declara independentista català, potser pq més que res sou nacionalistes espanyols oi? L'oleguer fa el que ha de fer, posicionar-se amb el que pensa. Per cert, no és l'unic futbolista que ho ha fet, a itàlia Lucarelli del Livorno per exemple, un club d'altra banda molt pròxim al partit comunista. Si a qualsevol ciutadà li demanem un minim de critica i pensament, pq no a un futbolista que a mes te la possibilitat de dir-ho en veu encara més alta?
OLEGUER ESTEM AMB TU
Sindicat Terrassa