Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: immigració
el PP planteja l'expedició de certificats de bona conducta
09 feb 2007
El PP ha expressat a l'equip de Govern de l'Ajuntament de Barcelona la necessitat d'aprovar un nou Pla d'Immigració perquè l'últim aprovat es "va deixar moltes coses" i "ara hi ha el doble de persones immigrants que fa quatre anys i en sis anys s'ha multiplicat per cinc"
Alberto Fernández Díaz ha aprofitat per plantejar l'expedició de certificats de bona conducta als immigrants que vulguin renovar o obtenir permisos de treball o residència.
La resposta a la proposta d'expedició de certificats de bona conducta ha estat immediata. Les entitats d'immigrants i grups antiracistes també creuen que hauria d'haver "certificats de bon polític". Javier Bonomi, portaveu de la Federació d'Entitats Llatinoamericanes, que ha titllat de greus les declaracions d'Alberto Fernández Díaz, ha destacat que "no s'hauria de discriminar les persones per la seva procedència". També ha afegit que potser seria convenient aplicar "el mateix sistema de qualificació als polítics" tot i que s'ha mostrat convençut de que "no rebrien bones puntuacions".

This work is in the public domain

Comentaris

Re: el PP planteja l'expedició de certificats de bona conducta
09 feb 2007
El Fdz. Diaz es un feixista classic, ell és millor que la resta de ciutadans i per aixó diu el que diu, i els ordena com els ordena, no em sorprenen les seves declaracions. que s'en pot esperar d'un personatge així: RES, només que plegui i es dediqui a plantar pebrots i patates
Si li va l'Apartheid que s'en vagi a Israel i podrá gaudir d'un sistema feixista com el que vol implantar aqui.
Sindicato Sindicat