Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
La Diputació de Barcelona convoca un Fòrum falsejat sobre Medi Ambient i mon local
08 feb 2007
Preparant les eleccions la Diputació de Barcelona governada per els "ecosocialistes" de ICV-EUIA convoca un "Fòrum" on sota la bandera d'una falsa participació s'ens vol aixecar la camisa a totes i tots.
Podeu llegir més informació a http://www.diba.cat/mediambient. Així podreu saber que el primer i principal objectius és: "Afirmar el paper de la Diputació" osia l'autobombo.
Si analitzem els darrers anys de govern local podem veure que:
-Han augmentat les infraestructures dures i que gràcies al pacte entre els tripartits governants als ajuntaments i a la Generalitat, la oposició ha estat molt mermada.
-Es tiren endevant temes amb tota la població en contra, com per exemple el Tunel de Bracons, la MAT, el Pla CAUFEC, el Pla de Ponent...
-El transport públic va de baixa mentres que augmenta l'us del cotxe privat i ens allunyem dels compromisos de Kioto.
-L'autoritarisme més rònec s'instala en el mon municipal amb les ordenances cíviques, la criminalització dels ciclistes i les pressions sobre els jutjes per instaurar un "desalojo expres".
-Malgrat a l'augment de l'autoritarisme pretenen mitjançant simulacres i comedietes (per exemple la participació en Consells Municipals de Medi Ambient que es reuneixen un cop l'any i sense competències) que els ciutadans podem participar en un mecanismes xupi-guai, amanits per empreses de la manipulació social i experts de diferents pelatges.
-Mentres cada cop em medi ambient, sobretot el natural va de baixa a Catalunya, cada cop hi ha més cosntruit, la destrucció de comarques senceres com el Bàges o els dos Vallessos (potser caldrias posar-les totes) és cada cop un fet més irreverssible.

Realment poc es pot fer davant d'un montatge com aquest que, molt simbólicament es celebra al Centre de Convencions del Forum, un dels més cars de la ciutat (no te la Di-putació locals on fer una reunió d'aquesta mena??, l'Institut del Teatre, les Llars Mundet ...) i que va ser construit en una de les operacions especulatives més brutals que recorda Barcelona, amb el deallotjament de nomvbrosos veïns i la destrucció de tot un teixit de petits tallers i empreses. Ara amb el 22@ continuen amb la seva progressió cap el Poble Nou.

Encara que sigui poc, no volem callar, NO ENS FARAN CREURE!!!. Envieu e-mails a l'adreça dels organitzadors s.media ARROBA diba.cat, dient el que penseu de la manipulació de la falsa particiapció, de la especulació urbanística, de la promoció del vehicle privat ... de la destrucció de la terra.

Recordeu, s.media ARROBA diba.cat.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Si esteu cansats d'escriure podeu enganxar el misatge que segueix:

No volem participar, volem decidir.
No volem engrunes, volem el pa secer.
No volem simulacres, volem la vida.
Per una terra verda
NO AL FORUM.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Diputació de Barcelona convoca un Fòrum falsejat sobre Medi Ambient i mon local
08 feb 2007
bé, són els ecoespekuladors d´ICV-EUiA, que es podia esperar?.
Re: La Diputació de Barcelona convoca un Fòrum falsejat sobre Medi Ambient i mon local
08 feb 2007
Com sempre us deixeu una de les peces claus del teler a nivell català que es diu Pla Delta del Llobregat. IC té aquí el seu principal laboratori d'hipocresia ecològica, falsa participació ciutadana i manipulació informativa rastreríssima des de fa dècades.

No ens oblidem de que les necessitats d'aeroports i ports supermegainternacionals, la despesa energètica ingent que necessiten, l'entrada del TGV, el colapse de les comunicacions i en defintiva l'especulació més salvatge estan amenaçant de mort el segon Delta de Catalunya.

Desenmascarem l'hipocresia. Denunciem els especuladors.
Pratenc te raó...
09 feb 2007
Imagino que son exemples, o coses que l'escriptor te més properes, però de tota manera hi ha molts més punts negres al nostre territori.
El Conseller Nadal aprova la destrucció del Montsec d'Ares, el Cap de Creus esta rodejat d'urbanitzación de ricatxos (alguns "d'esquerres"), la agricultura intensiva està matant al Delta de l'Ebre ....
ARA MATEIX ENVIO UN MISATGE
Re: La Diputació de Barcelona convoca un Fòrum falsejat sobre Medi Ambient i mon local
09 feb 2007
Ajudem a destapar-los tots i siguem conscients quines són les principals amenaces al territori per lluitar per evitar-les. Els Pirineus, les pistes d'esquí i l'especulació hotelera, la MAT, el pas del TGV, parcs eòlics, centrals tèrmiques...

En aquest cas, el de la Diputació de Barcelona, no és gens difícil fer un llistat de les amenaces que preveuen fer.

Unió i organització contra les destrosses
Sindicato Sindicat