Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
AVE: Detectades esquerdes al terra de la planta baixa de l'Ajuntament del Prat
08 feb 2007
Notícia sense ressó...
Detectades esquerdes al terra de la planta baixa de l'Ajuntament del Prat

1. • Els tècnics investiguen l'origen del dany i la seva possible vinculació amb les obres de l'AVE

EFE
EL PRAT DE LLOBREGAT

Unes esquerdes de mig centímetre han aparegut en les últimes hores a les rajoles de la planta baixa de l'Ajuntament del Prat, just a l'entrada de les dependències dels quatre grups polítics municipals, ha informat el portaveu del PPC, Antonio Gallego.

Els tècnics de l'Ajuntament del Prat investiguen l'origen d'aquestes esquerdes i la seva possible vinculació amb les obres de l'AVE que es porten a terme a la zona i que han afectat més de 30 d'edificis, els propietaris dels quals han denunciat l'aparició d'esquerdes a les façanes i interior de les vivendes.

Gallego ha explicat que la separació entre les rajoles del terra és més gran que la que hi havia abans --"ara és de mig centímetre", ha dit-, i ha precisat que les esquerdes s'estenen, al llarg d'uns tres o quatre metres, pel passadís d'accés a les referides dependències i penetren en el despatx del PPC.

A 150 metres de les obres

L'edifici consistorial de la plaça de la Vila està situat a uns 150 metres de les obres de l'AVE, que han provocat esquerdes generalitzades en dos centenars de vivendes pròximes al traçat ferroviari. Adif ha assumit, entre altres mesures, el compromís de controlar l'evolució de les esquerdes dels edificis.

Gallego s'ha mostrat prudent, ja que, de moment, "no es pot relacionar una cosa amb l'altra fins que els tècnics municipals s'hi pronunciïn", atesa la repercussió social que entre els veïns afectats ha tingut l'episodi de les esquerdes en les últimes setmanes.

A la façana de l'ajuntament i a les escales d'accés a la sala de plens també s'han detectat petites esquerdes, l'origen de les quals podria estar vinculat al normal assentament de les últimes obres de remodelació de l'edifici consistorial.
Mira també:
http://elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=377918&idseccio_PK=1022

Copyright by the author. All rights reserved.

Comentaris

Re: AVE: Detectades esquerdes al terra de la planta baixa de l'Ajuntament del Prat
08 feb 2007
En canvi... l'article destacat era:

Adif afirma que "no hi ha més dates" que el 2007 perquè l'AVE arribi a Sants
http://elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnotic
Re: AVE: Detectades esquerdes al terra de la planta baixa de l'Ajuntament del Prat
08 feb 2007
Tantdebó s'enfonsi amb tots ells a dins, els mateixos que han acceptat aquesta merda tantdebó se la mengessin. Llàstima que només serà una esquerdeta no com a les cases on ens caben els punys.

Que se'n vagin tots!!!
Sindicato Sindicat