Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
desallotjament ilegal a klot
06 feb 2007
Des del passat divendres 26 una altra de les cases expropiades per l'ajuntafems va recobrar la seva funció de vivenda al barri del klot. Després d'uns dies d'acondicionament, dimecres 31 els okupants del c/ sospir 22 vem rebre la visita d'unes patrulles de munipes i gossos de quadra ke, després d'algunes identificacions i davant de la ràpida reacció de la gent del barri, van abandonar la zona. Victòria efímera, doncs cap a les 10 hs del matí següent un dispositiu de sis furgones d'upas van fer efectiu un nou desallotjament ilegal, ignorant el fet ke l'okupació ja portava més de les 48 hs ke els permeten actuar sense ordre judicial... Hereu, creieu tant en les vostres lleis com nosaltres en la vostra justicia. No ens fareu creure. Cap desallotjament sense resposta.
De postres, una hora després del desallotjament, als 5 min. d'haver accedit a l'interior del csoa la karni, un grup de companys vem rebre la visita de més patrulles de gossos enviats des de jutjats per identificar a tots els presents, evidenciant el control a ke volen sotmetre'ns a tots els ke no estem disposats a viure la vida sota les seves pautes. Hereu, Sauron, mai acabareu amb l'okupació. Salut i resistència!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: desallotjament ilegal a klot
06 feb 2007
Em sembla que si l'edifici estava expropiat per l'Ajuntafems i per tant era propietat seva, és a dir, "pública", poden desallotjar quan vulguin.
Re: desallotjament ilegal a klot
06 feb 2007
només dintre de les primeres 48 hores després de que es produixca l'okupació
Coherencia?
06 feb 2007
Quan okupar vol dir expropiar propietats per a l'ús públic o comunitari (que ha de ser l'ús de quelcom expropiat), molt maco.

Quan okupar vol dir intentar fer un ús privat d'un espai públic, a cagar.
Re: desallotjament ilegal a klot
07 feb 2007
A l'Ajuntament li motiva més la segona opció... el Corte Inglés de Nou Barris era un bonic solar propietat pública... guaiteu ara que públic! una empresa col·lectivitzada al mando i servei de la classe treballadora.

Au, salut i militància!
Re: desallotjament ilegal a klot
07 feb 2007
Okupar vol dir fer ús públic d'un espai abandonat, sigui de l'Ajuntament o dels comptes de Godó.

Em nego a exposar més exemples de com els ajuntaments privatitzen els espais "públics" i el perqué considero que el que és propietat de l'ajuntament NO és propietat del poble. Sembla mentida que a aquestes alçades pequem d'ingenuïtat.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more