Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: immigració
La policia autonòmica persegueix els participants en la mobilització antiracista de Sabadell
05 feb 2007
Alerta Solidària denuncia de nou el tarannà antidemocràtic de la policia autonòmica catalana per sembrar la por d'aquelles persones que treballen dia a dia per transformar la nostra societat. L'organització es refereix a les persecucions que van fer ahir els Mossos d'Esquadra sobre els participants a la manifestació antiracista de Sabadell
Un cop acabada la manifestació contra el racisme, un membre de la Plataforma Antifeixista de Sabadell i la seva companya, foren seguits per membres del cos de Mossos d’Esquadra quan tornaven cap a casa. Al carrer Duran i Sorts, un cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra va entrar al carrer contra direcció i es va autar a pocs pams del membre de la Pas, mentre els policies de paisà se’ls van llançar al damunt.


Després del seguiment i “l’espectacular operació� els van identificar tot justificant-ho dient que eren els organitzadors de la manifestació. En aquest sentit, des de l’organització de la PAS ja s’havia parlat amb els mossos abans de la manifestació que s’havien compromès a no donar problemes i a escortar-la. Alhora, un portaveu dels dels Mossos d’Esquadra, va declarar públicament, un cop finalitzada la manifestació, que aquesta havia ocorregut sense incidents.

Per altra banda, un cotxer patrulla dels mossos d’esquadra va estar seguint durant 20 minuts un veí de la Vivenda Alliberada “Cantunada�, des que va sortir de l’immoble. Recordem que aquesta casa ocupada, no té denúncia i que per tant es tracta d’un seguiment totalment polític.Amb fets com aquests, es posa de manifest un altre cop l’estratègia de persecució política que estan duent a terme els Mossos d’Esquadra.

Per tot això, Alersta Solidària demana a l’Ajuntament i als partits polítics que es posicionin respecte a aquests fets., i exigeix a aquests que:

"-o es prenguin les mesures necessàries per tal que aquests fets no tornin a succeir,-
-o que hi hagi un posicionament favorable a aquestes actuacions policials pròpies d’una dictadura feixista.

En aquesta direcció, l'organització antirepressiva considera que es necessari que es posin d’una vegada en el debat públic les pràctiques sistemàtiques fora de la legalitat per part dels Mossos d’Esquadra.




Manifestació antiracista

Ahir a la tarda hi va haver una manifestació antirracista, convocada per la Plataforma Antifeixista de Sabadell, la protesta que va aplegar centenars de persones, va transcorrer sense incidents des del parc Catalunya fins l'ajuntament, on es va llegir el manifest. A part de crits antiracistes, també es van sentir crits en contra de les actuacions dels mossos, qualificant-los de feixistes.



Font:
Infosabadell
http://infosabadell.blogspot.com

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more