Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[Caserna Bruc] Exèrcit o habitatge? Tu decidiexes
05 feb 2007
Fora militars!
bruc_color-362.jpg
En la sessió del Ple del Consell del Districte celebrat el passat dijous 25 de gener es va aprovar una moció presentada pel Grup Municipal d'Esquerra a Les Corts elaborada per les JERC. L'aprovació d'aquesta moció és un gran pas endavant per a començar a plantar cara a les ingerències externes que des del Ministeri de Defensa es fan a la ciutat de Barcelona, aprofitant els equipaments de què encara disposa l'exèrcit espanyol a la ciutat com és la Caserna del Bruc.

La moció, en la que s'instava al titular del Ministeri de Defensa a rebutjar qualsevol tipis d’impuls i ampliació de l’actual equipament, alhora que es demanava a la Generalitat de Catalunya, que fes el mateix a nivell estatal, de manera que la protesta arribi al màxim responsable.

En un barri i una ciutat, on la manca de sòl és un fet innegable, on l’habitatge és un dels principals problemes per a l’emancipació dels i les joves, no ens podem permetre el luxe innecessari de mantenir estructures arcaiques i totalment estèrils que no aporten cap benefici als habitants del barri. Així ho vam denunciar les JERC Les Corts l’any passat, quan vam realitzar una campanya a favor de l’habitatge jove, i així ho hem tornar a denunciar aquest cop.

Des de les JERC Les Corts seguirem lluitant per unes condicions dignes per als i les joves del nostre barri.
Mira també:
http://www.jerc.cat/lescorts
http://www.jerc.cat/barcelona

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Caserna Bruc] Exèrcit o habitatge? Tu decidiexes
05 feb 2007
venuts i hipòcrites:
Als vostres germans grans (ERC) no els fa res votar els pressupostos del reino d'Espanya a on entre d'altres estan pressupostades els fons de finançament de l'exèrcit.

No teniu la més mínima credibilitat, a més a més no sé que coll fèu publicant a indymedia, voasltres ja teniu els vostres mitjans i els vostres periodistes ben pagats a base de subvencions perquè us facin propaganda...

Xalut
Re: [Caserna Bruc] Exèrcit o habitatge? Tu decidiexes
05 feb 2007
Què gran el cartell!
Les JERC-Les Corts sou genials, no sé com us ho monteu però esteu a tot arreu i feu de tot.
Felicitats!
Re: [Caserna Bruc] Exèrcit o habitatge? Tu decidiexes
05 feb 2007
Prefereixo que estigui el cuartel i els 4 zumbats ficant-se fortots abans que fer-hi pisos per 4 pijos de merda, perquè el Bruc està a la Zona Alta de Barcelona, no ho oblidem allà de preus populars no en tenen gens, i sinó diga-li a tota la gent que treballa en totes les oficines que hi ha per allà.
A més sou les joventuts d'ERC, no ens vingueu de superrevolucionaris...
Sindicato Sindicat