Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Una tractorada d'Unió de Pagesos talla la C-55
04 feb 2007
Una tractorada d'Unió de Pagesos talla la C-55 per oposar-se al traçat que unirà els Eixos Transversal i Diagonal
04/02/2007 20:10
Manresa (Bages), 4 (EUROPA PRESS)

El sindicat Unió de Pagesos (UP) i l'Associació de Veïns de Salelles (Bages) han tornat a tallar avui la carretera C-55, a la sortida de Manresa, per reivindicar la seva oposició al projecte del tram de la carretera C-37 que unirà els Eixos Transversal i Diagonal al seu pas per Sant Sadurní de Salellas.

Segons el sindicat agrari, a falta de la resposta de la Direcció General de Carreteres a la seva proposta -l'anomenat quart traçat-, les dues entitats han convocat una nova tractorada per demanar que el seu projecte sigui estudiat en una nova exposició pública.

Els col·lectius asseguren que la seva proposta està avalada per un dictamen d'un enginyer de camins que demostra que és viable i que no divideix "camps agrícoles, ni famílies i no passa tan a prop del nucli de la població".

"Les propostes plantejades per la Generalitat suposen un greu atemptat contra l'activitat agrària i el medi ambient, i també per al poble de Salelles", han explicat.

Aquest és el quart diumenge que uns vint tractors i uns seixanta cotxes tallen durant mitja hora una via catalana, si bé la primera que es fa en horari de tarda amb la intenció d'aconseguir una afectació de trànsit més gran, per ser diumenge. Els dos col·lectius han anunciat que diumenge que ve a les cinc de la tarda tallaran l'eix del Llobregat a Sallent (Bages).

Els veïns, que no han tingut resposta del Govern, estan disposat a seguir setmana a setmana fins a "que ens escoltin", diuen.
----------

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Una tractorada d'Unió de Pagesos talla la C-55
05 feb 2007
per quant un sindicat de pagesos de l'Esquerra Independentista que formi part del MCAN? es podria dir "Tercera Germània". En tot cas, Salut i endavant amb loa lluita.
Re: Una tractorada d'Unió de Pagesos talla la C-55
05 feb 2007
unió de pagesos són pro sociates de tota la vida
Re: Una tractorada d'Unió de Pagesos talla la C-55
06 feb 2007
això no és cert, sobretot són proCiU, i proERC i segur ke si burxéssim trobariem simpaties amb altres partits de l'arc parlamentari. Unió de pagesos sobretot són proPagesos.
Sindicato Sindicat