Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Manifestació Contra els Desallotjaments. Avui, Plaça del Sol 21h
02 feb 2007
Despres dels últims desallotjaments a la ciutat de Barcelona i concretament del desallotjament dilluns del CSO del Carrer Planeta i del desallotjamnet i l'agressió ahir al c/tirso de Vallcarca, us convoquem a una Manifestació en defensa de les okupacions i contra la nova politaca repressiva dels poders politicas i judicials.

ARA MES QUE MAI CAP AGRESSIO SENSE RESPOSTA
Corren temps difícils,

Difícils per l'okupació i difícils per tot allò que estigui més a l'esquerra del tripartit. Estem en temps de prepotència democràtica i rigor cívic; on tot allò que no siguin les majories es pot esclafar sense miraments, i el civisme no es basa en el respecte entre persones, sino que es imposat a cop de multa i porra, de la mà d'unes lleis injustes, autoritàries i inclús antidemocràtiques.
L'eficacia del tripartit és digna dels millors temps d'en Joseph Stalin, els mossos han enfundat el seu puny d'acer en un guant de seda, repartint hòsties a tort i a dret amb total impunitat. Els mitjans de comunicació sembla que cantin a l'uníson de la comissió ANTI-OKUPES de l'ajuntament, deixant anar mentides que a la meva mare li costen de creure.
Hem portat color a aquesta ciutat, com a mínim per totes aquelles persones que saben que dels polítics només podem esperar corrupció i dels rics avarícia, ARA NO podem deixar que torni la Barcelona gris del 92.

Per allà el 1900, tractaven de bojos els treballadors que demanaven només treballar 8h, avui ens tracten de bojos per reclamar i prendre el que per natura ens pertoca: un lloc per viure.

Gràcia està fatal
però no ens rendirem mai.

MANIFESTACIÓ DIVENDRES 2 DE FEBRER 2007 A LES 21H PLAÇA DEL SOL GRÀCIA BCN

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat