Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Concentració en solidaritat amb acomiadats i sancionats a Clariant Tarragona
01 feb 2007
VAGA DE CLARIANT - TARRAGONA

Crida a la solidaritat, concentració dilluns 5 de febrer.

El SP del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya, la Federació Estatal de Químiques, la Federació Intercomarcal de Tarragona i la Secció Sindical de Clariant, fan una crida PER A DONAR SUPORT I SOLIDARITAT ALS COMPANYS ACOMIADATS I SANCIONATS.

La Direcció de Clariant-Tarragona, ha acomiadat al Secretari General de la Secció Sindical de la CGT i a un altre company, així com ha imposat Sancions de Suspensió d'Ocupació i Sou a altres dos treballadors. L'excusa que al·lega la Direcció de Clariant, és el no haver seguit les instruccions adequades, pel que fa a l'etiquetatge de les barreges i causar un perjudici econòmic a Clariant.

L'acomiadament del Secretari de la Secció Sindical de la CGT., és desproporcionat, i el que pretenen realment l'empresa és castigar i desprestigiar a la CGT a Clariant, tant a Tarragona com en el Prat de Llobregat ja que pròximament haurà Eleccions Sindicals en els centres de treball.

La Secció Sindical de CGT va convocar vaga els dies 15, 22, 29 de gener i el dia 05 de febrer. Fins a la data, la Direcció de Clariant, no s'ha dignat, ni tan sols a parlar amb cap representació de la CGT.

El primer dia de vaga que es va portar a terme el dia 15 de gener, va tenir gran repercussió, amb prop de 150 militants de CGT que van impedir l'entrada i sortida de camions de les empreses del polígon en el qual està situada Clariant.


LA CONCENTRACIÓ TINDRÀ LLOC EN LA PORTA DEL CENTRE DE TREBALL DE CLARIANT TARRAGONA, situada en la carretera que va de Vila-seca a La Pineda, a partir de les 10 h. del matí.

Des de Barcelona s'organitzen autobusos per anar-hi, que sortiran el dia 5 a les 8 h. del matí de l'Estació de Sants (davant del cinema Palacio Balaña). Cal inscriure's als locals de CGT de Barcelona (Via Laietana 18) o de Cornellà (Ctra. Esplugues 46).

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa