Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Passi del documental "Amb la Bombona a Coll"
01 feb 2007
Mohamed és un pakistanès que es guanya la vida repartint butà en el barri del Raval, des que arribà a Barcelona en 1990. Malgrat no rebre cap sou i viure només de les propines, ha aconseguit portar a la seva esposa i els seus tres fills des de Pakistan. Viuen en un magatzem habilitat com a habitatge en el cor del Raval, on continuen aferrats a la tradició musulmana del seu país d’origen.
bombona_petit.jpg
Cada bombona de butà pesa 35 kg. i les escales sembla que no s’acaben mai, però Mohamed confia que el seu esforç diari serà compensat per un cop de sort que pugui canviar la seva vida i la de la seva família.

I a continuació de la projecció, taula rodona amb els realitzadors del documental: Elena Marí i Ivan del Campo.

Quan?
Diumenge, 4 de febrer. 19:00 h

On?
CSA Can Vies (a la "kafeta")
C/ Jocs Florals 42, Sants (Bcn) Pl. Sants

Col·lectiu Negres Tempestes
Mira també:
http://www.negrestempestes.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Passi del documental "Amb la Bombona a Coll"
02 feb 2007
El paki aquest es un altre dels molts fills de puta que treballen gratuitament, a canvi de propines, que per exemple la meva avia un dia va fer pujar una bombona i nomes tenia els diners justos per pagar-li la bombona, i el mal parit va marxar insultant la meva avia, si jo estic alli el rebento. Ok no tots son iguals de maleducats, pero jo em demano perque cony han servit anys de lluites per aconseguir el que tenim ara, si els immigrants treballen per res, o al meu cas per 4 euros/hora a l'obra. En el cas del paki dir-li tambe que al seu pais hi ha quartos per montar bombes atomiques pero no per alimentar la seva gent, per que cony he de fer-ho jo?
Sindicato Sindicat