Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Toni absolució!
31 gen 2007
Des de la CAJEI volem mostrar la nostra preocupació i indignació pels fet succeïts el passat dimecres 17 de gener quan en Toni, un jove barceloní, fou segrestat per membres de la Brigada d’Informació dels Mossos d’Esquadra, mentre estava passejant el seu gos abans d’entrar a treballar.
Va passar 36 preocupants hores d’interrogatoris a la comissaria de la zona Franca i a la jutgessa que instrueix el cas no li ha tremolat la mà a l’hora d’avalar les tesis policials, enviant al jove a presó provisional sense cap prova contundent que l’impliqui en res més que en el fet d’haver participat en una manifestació.

Fa pocs dies, en Toni va sortir en llibertat, però acusat dels càrrecs de danys, desordres i atemptat a l’autoritat.

En Toni no té antecedents i és una persona que no només està arrelada al seva ciutat, sinó que a més ha demostrat treballar per una societat menys individualista i més col·lectiva, menys competitiva i més cooperativa.

Des de la CAJEI denunciem la poca transparència amb que s’està portant el cas i exigim la immediata absolució del jove.

Prou repressió al jovent que lluita!

CAJEI
Barcelona, 29 de gener de 2007

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Toni absolució!
31 gen 2007
No va ser la jutgesa que instrueix el cas, va ser la de guàrdia. Quan va declarar davant del jutge d'instrucció aquest el va alliberar sense fiança. La jutgesa que el va enviar a presó és la mateixa que va enviar en Rubén i l'Ignasi ara farà un any.

Els càrrecs són per danys i desordres públics, ja davant la jutgesa de guàrdia se li va retirar l'acusació d'atemptat.

Tot i així s'agraeix la vostra solidaritat, ja que no us l'apunteu a la vostra causa ni aprofiteu per fer proselitisme.

Salut, entre tots i totes potser salvem els trastos.
Re: Toni absolució!
31 gen 2007
Absolucio
Fa uns dos anys vaig adoptar un gos de la gossera de Barcelona,ara esta tot brut el fill de puta i el tinc a la cuadra,soc pages (i a molta honra) com el meu go$$:li dic go$$ descuadra.Per allo de la cuadra.I com sap el fill de puta dirigir el ramat.No se li escapa ninguna, alguna que otra, per%ho poques...sobretot la negra, aquesta li torna boig perque nunca la controlat el fill...

ABSOLUCIO JA
Sindicato Sindicat