Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : educació i societat : fòrum 2004 : especulació i okupació
DENEGADA l'audiència pública sobre Can Ricart
31 gen 2007
CONVOCATÒRIA DE RODA DE PREMSA





Dia: dijous 1 de febrer de 2007

Lloc: Favb (C/Obradors, 6-8)

Hora: 12:00
DENEGADA L’AUDIÈNCIA PÚBLICA SOBRE CAN RICART


El passat 3 de gener la Favb a petició pròpia, i amb el recolzament de varies entitats ciutadanes, va demanar una audiència pública a l’Ajuntament de Barcelona per debatre el futur de Can Ricart. En data 29 de gener hem rebut una carta de l’alcalde Jordi Hereu on ens diu que el procés ha estat àmpliament debatut i participat i per tant es desprèn la negativa a la celebració d’aquesta audiència.


No compartim aquesta opinió, ans al contrari, la petició es fonamenta en el dèficit democràtic de participació que hi ha hagut en el tema de Can Ricart.


D’altra banda, la fórmula de l’Audiència Pública s’ha de mostrar com aquella que garanteix un debat més obert i genuí, i seria la primera vegada que l’Ajuntament denega la celebració d’una Audiència Pública a petició de la Favb.


Per explicar amb més detall les nostres argumentacions, us convoquem a aquesta roda de premsa en la qual participaran també membres de la plataforma Salvem Can Ricart i s’informarà de la situació actual.



Gràcies per la vostra col·laboració.



Barcelona, 31 de gener de 2007

This work is in the public domain

Comentaris

Re: DENEGADA l'audiència pública sobre Can Ricart
31 gen 2007
Als de can Ricart, els recolzo clar que sí.
I es que al Sr. Hereu només li interessa guanyar les eleccions.
Que segons les enquestes el que preocupa a l'opinió pública és la seguretat i l'okupació, doncs ell predica la mà dura en aquest tema. I qui dicta el que preocupa a la ciutadania, qui crea aquesta opinió? Els Mitjans d'Informació de Masses (TV3, La Vanguardia,ElPeriódico, Avui,etc)
Que si el Sr.Josep Cuní li diu que: "Barcelona no és xauxa", ell va i ho repeteix, i es que com tots els polítics té molta personalitat.
Per això mateix en les eleccions : M'ABSTINDRÉ.
abstenció?
31 gen 2007
l'abstenció pot ser una via de deslegitimació dels que ens estàn robant la nostra ciutat i les nostres vidas. però no està de més desalotjar aquests ineptes del poder, no?. ja que és precisament des del poder, ben allunyats dels problemes de la gent, que ens estàn agredint i segregant.
Re: DENEGADA l'audiència pública sobre Can Ricart
01 feb 2007
el que fan a can RICART ÉS TANT ESCANDALOS(44 Milions d'euros de plusvalua van a la butxaca del marquès)(-3%),que no poden parlar-ne publicament sense quedar retratats.
Sindicat Terrassa