Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Més cua a l'escàndol Rubianes
30 gen 2007
Últimament hi ha hagut algú que s'ha dedicat a fer propaganda en contra de Pepe Rubianes a indymedia, però la realitat és que aquest actor ha sigut víctima d'atacs en contra de la memòria hsitòrica i la cosa porta cua. Esperem que no haguem de sortir al carrer a cridar ¡llibertat Rubianes!, ja sería lo últim...
La fiscalia acusa Rubianes de delicte d'ultratge a Espanya

Demana que l'actor pagui una multa de 21.600 euros per referir-se a la unitat d'Espanya amb termes escatològics La querella la va presentar la Fundació per a la Defensa de la Nació Espanyola
Redacció
"Que es fotin Espanya pel puto cul a veure si els explota a dins i els queden els ous penjant del campanar". Poc s'imaginava l'actor Pepe Rubianes que la resposta que va donar a la pregunta "Vostè creu que la unitat d'Espanya està en perill?" el 20 de gener del 2006 al programa El club de TV3 provocaria tanta polèmica. Pocs dies després del programa, la Fundació per a la Defensa de la Nació Espanyola, que té entre els membres més destacats Aleix Vidal-Quadras i Amando de Miguel, va presentar una querella contra l'actor al·legant que les seves paraules comportaven un delicte. Ahir la fiscalia va sol·licitar una multa de 21.600 euros per un delicte d'ultratge "en referir-se amb termes escatològics a la unitat d'Espanya".

En els seus escrits provisionals, la fiscalia expressa que les paraules de l'actor en el programa d'Albert Om pretenien "ofendre i menysprear la nació espanyola", per la qual cosa sosté que va incórrer en un delicte previst per l'article 543 del Codi Penal que es castiga amb multes de set a dotze mesos. La fiscal, que reprodueix en l'escrit les expressions escatològiques de l'actor en aquella ja famosa entrevista, sol·licita per a l'imputat una multa diària de 60 euros durant dotze mesos, cosa que equival a 21.600 euros. A més, demana que, en cas que l'actor sigui condemnat, es publiqui la sentència.

"Que se'n vagin a cagar a la puta platja amb la puta Espanya", va dir Rubianes en l'entrevista d'Albert Om. La querella de la Fundació per a la Defensa de la Nació Espanyola també en feia responsable el presentador, que haurà de comparèixer com a testimoni, però en aquest cas la fiscalia ha demanat que se n'arxivi la causa perquè "no hi ha motiu per acusar-lo com a autor o còmplice".

En termes similars als de Rubianes, però per referir-se a Catalunya, es va expressar Iván Tubau, un dels anomenats intel·lectuals espanyolistes que van recolzar la plataforma que va donar lloc al partit Ciutadans. Ho va fer al setembre en l'acte de presentació de la candidatura d'Albert Rivera en les eleccions al Parlament. "La nació catalana em sua la polla. Que es fotin Catalunya pel cul, a veure si els exploten els ous i els queden penjant del campanar". Tot i que des de diverses instàncies se li ha demanat una rectificació, com a Rubianes, Tubau encara no ho ha fet.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Més cua a l'escàndol Rubianes
31 gen 2007
doncs caldria sortir al carrer,per exigir democracia i llibertat d'expresió,fent una "ofensa" publica i colectiva a l'unitat d'escanya.
Re: Més cua a l'escàndol Rubianes
31 gen 2007
Rubianes és el putu amo. En la societat hipòcrita d'avui en dia i sobretot a les televisions, ja ningú té collons de parlar amb la sinceritat amb la que ho fa ell.
Re: Més cua a l'escàndol Rubianes
31 gen 2007
"..y que se metan a Cataluña en el puto culo y a ver si les explota dentro y les quedan los huevos colgando del campanario,...que se vayan a cagar a la playa con la puta Cataluña, que yo desde que naci con la puta Cataluña que se vayan a la mierda.."
Re: Més cua a l'escàndol Rubianes
31 gen 2007
Tots sabem a qui es refereix Rubianes quan es caga en la unitat d'espanya i la puta españa.
Tots sabem qui solen ser els que l'únic que els importa és aixó.
I si algu es vol cagar en Catalunya que ho faci. M'importen més d'altres coses abans que la nació.
Re: Més cua a l'escàndol Rubianes
31 gen 2007
Cuando ves las palabras de Pepe dichas por Tubau referidas a nuestra querida Cataluña, entonces te enfadas, que cosas tiene la vida; cuando con nuestro queridísimo Pepe te descojonabas de risa.
Quitate la viga del ojo para poder ver un poco gilipollas.
Re: Més cua a l'escàndol Rubianes
01 feb 2007
n'hi ha molts que van d'antinacionalistes i fan el ridicul cada cop que es deixen portar pels sentiments demostren com arriben a ser de nacionalistes. El que fas és el que et defineix: aquí dalt tenim un gran exemple de troll nacionalistes espanyol, el qual deu ser l'autor de la campanya antipeperubianes que ha aparegut per indymedia.

Tonto.
Sindicato Sindicat