Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Hereu augura un final próximo del fenómeno okupa
30 gen 2007
http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idt

This work is in the public domain

Comentaris

jeje el teu final està més a prop que el nostre, això no ho dubtis
30 gen 2007
tu, gestor de les nostres vides i còmplice dels especuladors sense escrúpols: per moltes cases que desallotgis no podràs desallotjar MAI les nostres idees, que et quedi ben clar.
Contra la violència immobiliària i les elits polítiques i econòmiques del país, autoorganització i lluita!
Hereu diguis el que diguis la teva batalla ja ha fracassat: MAI ENS FARAS CREURE.
Re: Hereu augura un final próximo del fenómeno okupa
30 gen 2007
aquest vol sembrar una tempesta de misèria i no sap que ell serà la María Sarmiento d'eixes tempestats...

CAGARÀS, FEIXISTA, pero se te llevará el viento...

...lluny, moooooooooooooooooolt lluny
Re: Hereu augura un final próximo del fenómeno okupa
30 gen 2007
Hereu tu desapareixeràs del mapa i continuaran havent-hi cases i centres socials okupats. Com protegiu l'especulació aixecant cortines de fum i combatent als que la combaten. Com es nota qui us paga porc cabró.

Ara i sempre, Okupació!!
Re: Hereu augura un final próximo del fenómeno okupa
30 gen 2007
ah aixi l´Hereu també es feixista??? EL Benito Mussolini mai hagués pensat que hi hauría tants feixistes 62 anys després de la seva mort. Feixistes comunistes, feixistes socialistes, feixistes anarquistes, feixistes etarres, feixistes de dretes, feixistes religiosos, feixistes inmobiliaris, feixistes professors, feixistes jueus, islamofeixistes, etc etc etc etc. Tot deu es feixista, encara que els que m´es fan servir aquesta paraula son possiblement els que menys coneixen res d´aquesta ideologia, ni dels seus fundadors, ni la seva historia, ni els seus fundaments, ni els seus ideolegs, ni els seus fliosofs. Un feixista es tota aquella persona usurera, totalitaria, parapolicial, dictatorial, violenta, de dretes, especuladora, mafiosa etc etc etc. I la pregunta es que te que veure això amb el feixime i l´altra pregunta es, no son els comunistes qautoritaris, violents, dictatorials i mafiosos? no ho son tambe els de Esquerra Republicana? no ho son tambe els del PP o Convergencia? la resposta es, el feixisme ja es una paraula sense significat, es com una diana amb iman o se li adhereixen totes les paraules que odiem o que detestem i ja l´hi posem aquesta denominació. Jo crec que cada cosa se l´hi ha de dir perl seu nom, atacarla pel que es. El feixisme historica va morir el 1945 i els seus seguidors son uns milers que no tenen res que veure amb el 97% de totes les persones a les que acuseu d´aquesta denominació. No hi ha tants feixistes, ni es llogic tractar de feixista a un perque no t´agrada la seva gestió. Per cert, per plantejar aquest dubte, també sere un malvat feixista?
Re: Hereu augura un final próximo del fenómeno okupa
30 gen 2007
hay hereu, ke no et recordes que va pasar amb la eleccions de la geneeralitat, no vas veure la baixada de vots del psc, hay hereu qui e4t votara, el del ordre els de las lleis, hay hereu que ets introyectat per la montse nebrera, hay hereu tu juga que pots fer historia, per tu pot passar el que la alcadia de barcelona deixe de ser del teu partit, que ets un infiltrat, hay hereu que sera de tu si vols ser el albert fernandez, mira guapu comenza a ser de vritat el representat de la gent que t' ha votat, i si no ho fas tu sabras. la okupacio, es a barcelona, con la lluita llibertaria en els annys 3o, t u mateix, per si mateisa la okupacio aglutina a mes de 30.000 joves que ni tu ni els partits del ordre y la llei posareu al redil,. que vols fer, una cruzada com al franko. hereu rectifica perke rectificar es de savis, i comenza a veura la okupacio no com un fenomen sino com causa de alliberament per aquest joves que no volem ser xais, asi que no podras portar a la mort la okupacio de forma voluntaria, que faras servir forzas mercenarias a las ordres del saura, feu riure. ja sabeu un desalojo otra okupacio.
Re: Hereu augura un final próximo del fenómeno okupa
30 gen 2007
no, no ets un feixista, ets un pedant.
Re: Hereu augura un final próximo del fenómeno okupa
30 gen 2007
Seisdedos em sembla que t'ha fallat el càlcul, estic d'acord amb l'abús d'aquesta paraula i que en molts casos no s'utilitza com caldria i es llença de forma arbitrària, però dir que el feixisme es va acabar al 1945 o és un lapsus o té collons que això ho digui algú que viu en un estat on fins el 1975 va estar ben vigent i uns quants anys de regal. A més, de la realitat del feixisme actualment que no és ben bé la de desaparèixer, ans al contrari. Crec que amb el teu comentari has relativitzat el feixisme d'una forma diferent que els altres però també el relativitzes, uns per molt i d'altres per tant. poc.
Re: Hereu augura un final próximo del fenómeno okupa
30 gen 2007
El Franco era un militar de dreta o de ultradreta pero de feixisme ni papa. La seva epoca va tindre simbologia feixista arrencada de la Falange. Si, el franquisme va rebre ajuda del nacionalsocialisme alemany i del feixisme italià.Pero el franquisme va ser nacionalcatolicisme, ni tant sols nacionalsindicalisme. Ja que la Falange no va pintar res, nomes va ser un instrument de joc de un govern de militars, cacics i ultradretans, pero que de nacionalitzacions massives, racisme i reforma agraria i economica profunda al mes pur estil feixista no en va haber.Apart de que van crear un potipoti ideologic de unitat artificial per a que no passes el mateix que a l´altre bandol que flipas. Als falangistes els van unir els tradicionalistes que eren monarquics i contrarevolucionaris al contrari dels altres que eren revolucionaris, republicans i feixistes. Resusutat: tant uns com altres van acabar tenint els seus partits en la clandestinitat, el franquisme no els representava, van guanyar la guerra al comunisme pero la van perdre a l´hora de governar. Els franquistes que eren tots militars conservadors devien massa favors a grans capitalistes com al jueu espanyol March. El franquisme va ser un moviment de extrema dreta catolic i defensat i finançat per la Esglesia, l´Exercit, els grans terratinents i bastants milions d´espanyols, pero de feixista rien de rien.I els liders falangistes que demanaven fer la revolució NS a Espanya i convertir Espanya igual que Alemanya en un estat organic van ser silenciats, empresonats o represaliats com Manuel Hedilla o Dionisio Ridruejo, apart de que els principals liders feixistes espanyols ja van morir quan la guerra com José Antonio Primo de Rivera, Onesimo Redondo i Ramiro Ledesma Ramos i els seus diaris il.legalitzats, nomes es va permetre el Arriba y El Alcazar que servien de organ de difussio de la artificial FET de las JONS. Res mes, aixo nomès es un aclariment per a dir que per a mi verdaderament el feixisme ja va morir als anys 40 i el que vam tindre a Espanya no era feixisme en absolut, pinzellades, pero politica a fons nomès era merda conservadora i oportunista.
Nosotros, que detestamos profundamente todos los cristianismos, tanto el de Jesús como el de Marx, sentimos una extraordinaria simpatía por el nuevo incremento que toma en la vida moderna el culto a la fuerza y al valor. Basta ya de teólogos rojos y negros de todas las iglesias, de astutas y falsas promesas de un paraíso que no llegará jamás. Nosotros hemos destrozado todas las verdades reveladas, hemos escupido sobre todos los dogmas, hemos rechazado todos los paraísos. Sobre todo no creemos en la tierra prometida.

Benito Mussolini


“Nos hemos equivocado de bando en España. Habríamos hecho mejor apoyando a los republicanos. Ellos representan al pueblo. Siempre se hubiera podido convertir a esos socialistas en buenos Nacionalsocialistas. Franco está rodeado de clérigos reaccionarios, aristócratas y ricachones, en definitiva, gente que no tiene nada que ver con nosotros, los nacionalsocialistas�

Adolf Hitler (abril 1938)
Re: Hereu augura un final próximo del fenómeno okupa
30 gen 2007
seisdedos no facis matemàtiques amb les paraules que és perillós. definir-les de forma intocable és imposa-ls'hi un significat i t'asseguro que els filòlegs bés aben que es poden definir de moltes maneres i totes són o parcials o ambigües.

PS: estic d'acord amb que quant s'usa molt una paraula aquest perd el significat, però això no vol dir que no hi hagi un motiu darrera del ús.
Re: Hereu augura un final próximo del fenómeno okupa
30 gen 2007
O sigui que Franco no era feixista, ara resultarà que l'únic feixista va ser Mussolini, que va ser el primer en reclamar-se. Amb aquest anàlisi que fas ni Hitler va ser feixista perque clar el feixisme de Mussolini no anava matant jueus o no era d'arrel biològica i racial, a més de que també hi havia nombroses diferències entre un i altre. FET-JONS van fer una feina absoluta d'imposició feixista en mans de Serrano Suñer imitant totes les estructures existents a Itàlia per enquadrar a la societat, tot absolutament tot.

Menys palles mentals, el feixisme ha sigut molt diferent depenent allà on s'hagi aplicat i a cada lloc a agafat principis propis i els ha barrejat. A l'any 1939 a l'estat va guanyar el feixisme i perdona però la discussió de si Franco era o no feixista ja sabem quin cantó l'està promocionant des de sempre. Busques les poques diferències pròpies de l'espanyolisme i oblides totes les coses que eren idèntiques de forma tergiversadora.

Pinochet i Videla tampoc deurien ser feixistes segons aquest anàlisi i Le Pen menys encara, perque el feixisme va morir segons tu als quaranta. Quins collons.
Jauja - fiesta y goza
30 gen 2007
128px-Escudo_jauja.jpg
herreu dice q ahora BCN no es Jauja..,
hmmmmmmmmm. ¿donde esta Jauja?
he preguntado al wikipedia - Jauja es la capital del distrito y la provincia homónimas. Ubicado al centro del Perú en el Departamento de Junín, en pleno Valle del Mantaro, fue una de las primeras ciudades fundadas por los conquistadores españoles que llegaron al Perú en el siglo XVI. Tiene una población aproximada de 26.000 hab. y se encuentra a una altitud de 3.352 msnm.

Actualmente es una de las ciudades más importantes del departamento y goza con una gran tradición de celebraciones. Su calendario festivo contempla fiestas patronales y barriales incluso en días laborales como los lunes o martes.


bueno. no vamos a tener más fiestas ni Goza.
http://es.wikipedia.org/wiki/Jauja
Mira també:
http://es.wikipedia.org/wiki/Jauja
Re: Hereu augura un final próximo del fenómeno okupa
30 gen 2007
Pinochet i Videla van ser 2 personatges co´.locats pels americans gracies a la CIA que va facilitar completament els cops d´Estat a Chile i a l´Argentina. Henry Kissinger, un jueu de cap a peus va ser l´enllaç mes ben lubricat que van poder tenir. Apart de que Pinochet ni era racista, i perteneixia a la mssonería igual que el seu germà sectari Allende. Eren dreta, pero feixistes nomès en tenien l´aspecte, els iconos i la seva aparença. Us en posaré un exemple: els compararía amb la Xina actual. Que amb la seva forma de opressió contra el Tibet i els seus habitants, aixi com la censura i els metodes com la simbologia es purament comunista, pero en el fons, no es un pais comunista. Al contrari, es el pais mes capitalista del món i que ha inundat Europa de productes. Potser per aixo ni ells saben definir-ho i li diuen que té una economia socialista de mercat. A això me refereixo, a que de fatxada en tenen pintes en moltes coses pero que son tot el contrari. Le Pen es un home de extrema dreta, i que si es feixista ell s´ho sabrà, potser si o potser no. Que odia els jueus? no ho se, possiblement odia mes els argelins que hi han a França. i el Front National es feixista? feixista feixista no, no tindrien 5 milions de votants, es un partit de extrema dreta i democràtic, amb milers de regidors escampats pels ajuntaments francesos. I no oblidis que hi ha un petit sector de jueus francesos que el voten, aixi com també hi han jueus en les mes altes elits del partit com el nº dos de Le Pen, Bruno Gollnisch. Que per cert també ha questionat l´holocaust pero aixo es un altre tema, ja que de jueus que el questionen n´està a reventar. Pero com deia Kipling, aixo ja es una altra història.
Re: Hereu augura un final próximo del fenómeno okupa
31 gen 2007
Si no son feixiestes que son? perque democrates esta clar que no.
"El alcaldable del PSC apeló como única respuesta al fenómeno de la okupación por una aplicación "estricta, exigente y eficaz de la ley". Para ello reclamó una mayor coordinación entre la policía, los jueces y los propietarios."

Com feixista genera confusions millor dir-li fill de puta.
Re: Hereu augura un final próximo del fenómeno okupa
31 gen 2007
molt be !!!!estic confus
Re: Hereu augura un final próximo del fenómeno okupa
31 gen 2007
La escuela de las americas no sirvio de paso.
Sindicato Sindicat