Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : corrupció i poder
l'internacional de l'imma mayol
26 gen 2007
La Internacional (segons l'Imma)
Amunt els que cobren cent mil euros,
amunt els qui tenen cotxe oficial,
sóc una antisistema guai,
gràcies al sou del Joan i el meu.

Del passat destruïm misèries,
càrrecs de confiança aixequeu vostres cors,
la cadira serà tota nostra,
no hem estat res i ho serem tot.

És la lluita final,
unim-nos i demà
la Generalitat
serà pel Joan. (bis)

Aquesta és la versió que, a partir d'avui, se sentirà a tots els actes d'Iniciativa per Catalunya: congressos, reunions del consell nacional, reunions de l'executiva i costellades amb els militants. Si esteu interessats a comprar un CD amb la resta de grans èxits de l'Imma ("M'encanta navegar"; "Quina pasta ens fem el Joan i jo"; "El rap de l'antisistema"; "Els okupes també tenim dret a cobrar dietes"), només heu de visitar el seu web: www.pijiprogre.com.

sfidalgo ARROBA e-noticies.com
www.piradosalpoder.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: l'internacional de l'imma mayol
26 gen 2007
psuc mort
Re: l'internacional de l'imma mayol
26 gen 2007
la imma i el sauron tenen accions i juguen amb els diners. com tots els rics fills de puta.
Personatges inefables
27 gen 2007
Aquest fidalgo, es un que corria per l´autonoma fa anys animant una organització anomenada "goliardos" que muntaven cicles de pelis del Pajares y Esteso i mogudes d´aquest estil. Es presentaven a les eleccions i tal amb un lema antipolitic. Es el mateix to de la merda de pagina que s´han muntat. Cada un/una mira i llegeix el que li dona la gana no obstant val la pena tenir en compte que s´amaga darrera el discurs antipolitic en el sentit "tot es una merda, res importa, mes val riure i fotre´s una palla" i no es res més que el feixisme per defecte o en aquest cas per simplicitat estupida.
Re: l'internacional de l'imma mayol
27 gen 2007
icv si ke es el feixisme. L'altre dia anava al tren i tenia al davant a dos d'EUIA (ho se perke ho comentaven entre ells) i en deu minuts ke dura el trajecte de sabadell a l'Autonoma van deixar anar una de topics contra els okupes ke ni la Razon: que pijos, que no treballen, que bla bla bla. Aquest suposats progres s'estan esmerant en ser gossets dels especuladors i del capital, mai ningu havia desallotjat tant en tant poc temps, mai ningu havia permes tantes deslocalitzacions, mai ningu havia sotmes les ciutats a una constant pressio i repressio policial. Felicitats tripartit "d'esquerres" sou mes papistes que el papa. Posats a escollir prefereixo el PP, almenys tothom sap ki son akests, la merda de EUIA+ICV encara poden enganyar algu ke no llegeixi mai les noticies.
Sindicato Sindicat