Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Concert a Arenys de Munt cancelat
25 gen 2007
l'ajuntament ens ha obligat a cancelar el concert.
Dijous ens van dir que no es podria fer pq resulta q porten anys fent concerts pero els mossus shan enterat que no tenen permissos i els han denunciat, si fessim el concert ens precintarien el local i no podriem ferne mes.
sap greu si algu havia de venir.
Els combat españa que rondaven pel maresme, sembla ser que han marxat ja, o aixo diuen a la seva web...
igualment la mani que hiha convocada pel dissabte 27, es fara, a les 19h ala plaça de lajuntament d'arenys de mar (2min de lestacio de tren)
salut! i nazi al ataud

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concert a Arenys de Munt cancelat
26 gen 2007
estas segur de tot el que dius? em sembla molt que ets un pirules, no deixas de donar informació incorrecte a traves d'aquesta web, ets un paranoic. 1 els combat españa no han dit a la seva web en cap moment de anara a rebentar cap concert, jo mateix ho he comprovat, i per culpa de les teves afirmacions un munt de gent d'Arenys esta acollonida ( tampoc ser perque, donat que els de combat españa son uns merdes com tots els nazis)
2 aquesta afirmació que fas de que els mossos s'han enterat del tema de permisos?? com ho saps tu?? que ets mosso? que treballes a l'ajuntament?? no ho se però el que si se es que fa anys que es fan concerts i altres activitat a l'escorxador i si haguessin volgut denunciar-ho per aquest fet ja ho hauriaen fet . no? a mes entenc que un ajuntament que porta un centre civic ho ha de tenir tot en recla... jo mes aviat crec que aquest concert s'ha sospes per altres motius, els que siguin... però no donis les culpes a altres ni manipulis l'informació que amb això nomes provoques reaccions en contra de l'ajuntament i dels gossos (jajaj) pero crec que no es just. Per cert ens veiem a la manifa

SALUT
Re: Concert a Arenys de Munt cancelat
26 gen 2007
aki lunika pirula k sa dit es lu d la dona i laltre noia, k ja vaig dir k no era segur, tot lu altre era cert, i ells no diran ala seva web k naven a pegar a ningu ni res pq son legals i son problemes x ells, i iat dic io k es cert k van intentar anar al skurxador dissabte passat a liarla, pq jo estava al skurxador i estaven pujant kuan els van parar els mossus.
no treballu a lajuntament, pero la persona enkargada de organitzar les activitats al skurxador mu ha explikat, fa mesos els mossus van denunciar pq no tenien permisos (tots els concerts k sempre shan fet eren sense permisos) i ara els estan fotent kanya es veu, el regidor de noseke va anar a akesta persona d lajuntament a dirli k no es podia fer fins k sarregli.
si no em vols kreure, no em creguis xo es cert.
a x cert, aixo d k la gent darenys esta acollonida x les meves afirmacions es mentida, pq abans de ke io escriguis res, iastaven tots aixi, nomes et dic k aksta gentussa van star perseguin gent x arenys am kadenes, i aixo mu ha xplikat 1 k el van perseguir despres d tornar dun concert de canet.
i no acusis tan d manipular, pq no he manipulat res, les coses son aixi, la unica cosa ke vai dir kes mentida i sap greu, pero ja deia k no era segur... era lu d la dona i la noia, k la veritat dakella gentussa no mhagues extranyat gens
fins dissabte
Re: Concert a Arenys de Munt cancelat
26 gen 2007
podries aprendre ortografia, així potser t'aburriries menys.
Re: Concert a Arenys de Munt cancelat
26 gen 2007
se escriure bé si vull, però no em dóna la gana.
Re: Concert a Arenys de Munt cancelat
26 gen 2007
Visca ràdio makuto!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more