Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Comunicat de suport a Segui de Maulets
25 gen 2007
comunicat que Maulets ha fet arribar a Segi, l'organització juvenil de l'esquerra abertzale, arran de la sentència del Tribunal Suprem espanyol en el sumari contra Jarrai-Haika-Segi.
Tot i que l'Estat espanyol ja fa temps que va optar per la il·legalització com a estratègia repressiva contra tot tipus d'alternativa política i social, els últims anys n'ha intensificat l'ofensiva. A Euskal Herria és on ara per ara s'ha fet més palpable, i sota el pretext de "tot és ETA" s'ha justificat la criminalització de tota l'esquerra abertzale (sindicats d'estudiants, de treballadors, diaris, centres socials, organitzacions polítiques i juvenils...). L'última víctima d'aquesta persecució han estat les organitzacions de joves Jarrai-Haika-Segi declarades com a organitzacions terroristes per part del Tribunal Suprem Espanyol.



Des de Maulets, el jovent independentista revolucionari, declarem:

1. Es tracta d'una sentència política. Una nova fase d'una estratègia planificada per destruir els moviments d'alliberament nacional.
2. Per qualsevol estat és una fórmula bàsica atacar les organitzacions juvenils prevenint qualsevol resposta futura així com el relleu generacional del moviment polític que continuï evidenciant un conflicte (Galiza, Euskal Herria, República Txeca...).
3. Els estats espanyol i francès entenen la repressió com a única solució. Això posa de manifest la nul·la voluntat que tenen de construir un procés de democratització real respectant la veu d'un poble.
4. La criminalització i persecució no aturen les lluites revolucionàries.
5. La solidaritat entre pobles i la resposta internacional ens continuaran donant força per avançar en els nostres objectius, la independència i socialisme.
6. Cada poble té dret a decidir el seu futur i els mitjans per fer-lo efectiu, sense coaccions ni ingerències exteriors.


Per últim, volem expressar tot el nostre recolzament als companys i companyes represaliades i la solidaritat amb totes les lluites per l'emancipació social i nacional. Alhora, fem una crida a la participació en tots els actes i mobilitzacions de suport a les organitzacions Jarrai-Haika-Segi.

Maulets, el jovent independentista revolucionari
Països Catalans, gener de 2007

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat