Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Més destroçaments i mobbing a les cases barates de Bon Pastor!
25 gen 2007
Avui com ahir, a primera hora del matí, un grup de paletes del Patronat han vingut a Bon Pastor per tapiar i destroçar els sostres de les cases que han quedat buides.
DSCF0566.JPG
Aurora, una veina que encara no ha abandonat la seva casa, ha trucat a la policia per denunciar que els destroçaments que s'estaven realitzant estaven afectant també al seu habitatge. L'estructura de les illes de cases barates fa que sigui impossible "vandalitzar" una casa sense afectar greument a totes les que la rodegen.

Legalment els veins encara tenen 2 mesos per ultimar els seus trasllats cap als nous pisos. I a més a més hi ha cinc families, entre les quals la d'Aurora, que han rebutjat l'oferta econòmica del Patronat i estàn a l'espera de sentència del contenciós administratiu que han interposat. El jutge ha declarat que les seves cases no es poden tocar, fins que es resolgui el contenciós.

Amb l'excusa d'evitar que a les cases entri gent indesitjada (okupes), el Patronat està en realitat provocant la marxa accelerada dels veins que encara no han deixat les cases, apressant-los amb mitjants il·legals. Tirar els sostres de les cases del voltant vol dir fer la vida impossible a les persones que es queden, ja que tan el fred com la pluja com les rates poden entrar des dels sostres i a través dels patis posar en perill a les persones que encara hi viuen. Evidentment es tracta d'una mesura de pressió finalitzada a que la gent deixi el més ràpidament possible les cases barates.
DSCF0582.JPG
DSCF0562.JPG

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Més destroçaments i mobbing a les cases barates de Bon Pastor!
25 gen 2007
es una pena que el barrio de Bon Pastor termine asi, el gobierno de Barcelona no escucha a sus habitantes ni escucha la verdadera ciudad, la que tiene vida comunitaria..como fue el Bon Pastor! animo a los vecinos que resisten y a los avis que tanto han luchado!
Re: Més destroçaments i mobbing a les cases barates de Bon Pastor!
26 gen 2007
sens dubte el mateix sistema de guerra bruta que l'ajuntament i els seus matons van emprar en les casernes de st.Andreu, el Raval i el Poblenou!
Re: Més destroçaments i mobbing a les cases barates de Bon Pastor!
07 feb 2007
El vandalismo lo está ejecutando el Patronato,al cual sólo le interesa destrozar dichas casas para presionar e incomodar a los vecinos que aún viven en SUS CASAS, los cuales tienen aún un mes de plazo para abandonarlas.
¡ ES UNA VERGÜENZA! ¡ AQU� VIVIMOS PERSONAS!
¡ Esto no es más que un MOOBING!
Sindicato Sindicat