Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder : especulació i okupació
Mobbing immobiliari del Patronat en contra dels veïns i veïnes de Bon Pastor
24 gen 2007
Les obres de vandalització y tapiat de les cases barates de Bon Pastor han començat aquest dilluns.
Es tracta d'una actuació improvitzada i perillosa que té com a conseqüència la de fer pressió sobre els veïns que encara no han deixat les cases perquè se'n vagin ràpidament.
Avui dimecres 24 una veïna de la primera etapa del barri ha hagut d'avisar als mossos d'esquadra per tal de que obliguessin els paletes a aturar les obres de demolició de la casa del costat, que estava posant en perill la vida de sa mare. A la majoría de cases barates encara hi viu gent, o perquè encara estàn ultimant els trasllat, o perquè s'han negat a marxar-se posant denúncia en contra del Patronat.

Però a partir de quan, el día 15 de gener, es va anunciar el començament dels reallotjaments, en menys d'una setmana van començar també les obres de demolició interna de les cases (vandalització) i els tapiats. Aquestes obres generen perills directes pels veïns que encara hi estàn vivint (les cases barates estàn pegades les unes a les altres, i és impossible fer obres de demolició en una sense posar en perill les contigües); i a més a més provoquen una situació d'inseguretat, ja que des dels sostres que queden oberts es pot accedir a tots els habitatges de la illa.

Es tracta d'una mesura il·legal de pressió cap als veïns que encara no han deixat les cases. Legalment, els afectats encara tenen fins al mes de març per deixar els habitatges. A més a més hi ha 5 famílies que no han firmat el pacte amb el Patronat i estàn esperant la sentència d'un contenciós administratiu; fins a que es resolgui aquest, està prohibit executar cap obra que posi en perill les vivendes d'aquestes families. Prohibició que el Patronat s'està saltant olímpicament.

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more