Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Mesures per l'habitatge al Baix Llobregat Nord
24 gen 2007
Villalbí inaugurarà la Borsa d’Habitatge Jove del Baix Llobregat Nord
evillalbi.jpg
El secretari general de Joventut, Eugeni Villalbí, acompanyat de l’alcaldessa de Martorell, Dora Ramon, i del regidor de Joventut de l’Ajuntament de Martorell, Javier González, inaugurarà la Borsa d’Habitatge Jove del Baix Llobregat Nord, el proper dimecres 24 de gener, a les 19 hores, al Centre Cultural de Martorell. L’acte comptarà amb l’assistència de representants dels ajuntaments de Castellbisbal, Esparreguera i Sant Esteve Sesrovires, els tres municipis que, juntament amb Martorell, cobrirà aquesta nova Borsa d’Habitatge Jove.


La Borsa d’Habitatge Jove del Baix Llobregat Nord oferirà serveis com informar i orientar als joves sobre allotjament, donar informació de la borsa d’habitatge en règim de lloguer i assessorar jurídicament i tècnicament sobre qüestions relacionades amb l’habitatge. A més, els propietaris que lloguin els seus habitatges a través de la Borsa Jove d’Habitatge també disposaran d’un conjunt d’avantatges.

Actualment hi ha 46 Borses d’Habitatge Jove en funcionament a tot Catalunya.
Mira també:
http://www.jerc.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mesures per l'habitatge al Baix Llobregat Nord
24 gen 2007
Si jerquis, hi ha 46 borses i us haig de dir que no serveixen absolutament per res. Almenys al meu poble no conec cap cas de persona que s'hagi beneficiat, perdó, si que s'han beneficiat els càrrecs de l'ajuntament que estan a les juntes de les mateixes, els trepes de tots els partits buscant seient i els propietaris que ara a sobre l'ajuntament els possarà facilitats i beneficis perque facin negoci amb les seves propietats abandonades i ruinoses.

Maquillatge i cortines de fum per no atacar el problema de debò: l'especulació.
Sindicato Sindicat