Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal
ha començat el Fòrum Social Mundial Nairobi 2007
20 gen 2007
Al voltant de 15 mil persones s´han manifestat des del barri de Kebara fins al parc Uhuru (Llibertat) amb la convicció que "un altre món és possible". Tambors i cants van distingir a la marxa inaugural del Fòrum Social Mundial de Nairobi
NOTA AMB ÃUDIOS

Homes i dones de Kenya, Uganda, Somàlia, Sudan, Sud-àfrica, Palestina. Israel, Espanya, Brasil, Itàlia, Colòmbia, França, Xina, Vietnam, Korea, Estats Units, Canadà, Xile, �ndia, la República Saharahui, Mèxic i Indonèsia, entre uns altres, van recórrer els carrers de Nairobi per a manifestar que es reuneixen en recerca de noves formes de mirar el món, tant en el que ha de veure amb les seves vides, com la relació dels éssers humans amb el medi ambient.

El so de la música improvisada va ser un pretext per a sentir el ritme a flor de pell que agermanà grups de base de distintes esglésies amb organitzacions socials de diferents parts del món perquè definitivament va ser una marxa amb una excel·lent presència de grups religiosos que tenen fort treball en les comunitats kenianes.

Les demandes antiarmamentistes, per la pau, antiglobalitzadores, en defensa del medi ambient, contra la mutilació genital femenina i en defensa del dret de les dones a la propietat de la terra es van barrejar amb l'esperança que el VIH/SIDA deixi de ser una terrible amenaça per a la humanitat i, principalment, per al continent africà.

(PÃLSAR)

Envia Maria Eugenia Chávez-SIPAM/AMARC/WIN 20/01/2007
Ãudios disponibles: So ambient de la marxa d'obertura del FSM. 1 min. 07 seg. (236 KB)
http://www.agenciapulsar.org/audios_pls/9437_1.mp3
Veus de participants de la mobilització. 1 min. 03 seg. (248 KB)
http://www.agenciapulsar.org/audios_pls/9437_2.mp3

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ha començat el Fòrum Social Mundial Nairobi 2007
20 gen 2007
Amb la premissa que un altre món és possible, el Fòrum Social Mundial (que va néixer a Porto Alegre, al Brasil) és un punt de trobada per posar en comú les actuacions que han de permetre un món amb més 'justícia, pau, respecte i ètica'. És a dir, eliminar les formes de discrminació, garantir la igualtat de gènere, assegurar els drets bàsics d'educació, alimentació i salut, i construir un món on l'economia sostenible estigui centrada en les persones.

El Fòrum se celebra des d'avui i fins dijous amb el títol 'Les lluites de les persones, les alternatives de les persones' i consta d'un miler d'activitats. Amb la premissa que un altre món és possible, el Fòrum Social Mundial (que va néixer a Porto Alegre, al Brasil) és un punt de trobada per posar en comú les actuacions que han de permetre un món amb més 'justícia, pau, respecte i ètica'. És a dir, eliminar les formes de discrminació, garantir la igualtat de gènere, assegurar els drets bàsics d'educació, alimentació i salut, i construir un món on l'economia sostenible estigui centrada en les persones. El Fòrum se celebra des d'avui i fins dijous amb el títol 'Les lluites de les persones, les alternatives de les persones' i consta d'un miler d'activitats.FOTOS

anant a la manifestació
http://kenya.indymedia.org/news/2007/01/497.php
venedores de verdures veient-la passar
http://kenya.indymedia.org/news/2007/01/497.php
dins de la manifestació
http://kenya.indymedia.org/uploads/2007/01/dsc00065.jpg
Sindicat Terrassa