Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : educació i societat : indymedia : mitjans i manipulació : xarxa i llibertat
Com escoltar : 20h - 24 Gener] Suport de Radio Indymedia al FSM (Fòrum Social Mundial) : Nairobi + Dublin + Barcelona
20 gen 2007
Per escoltar-lo heu d´anar a aquesta pàgina i en el requadre de dalt anomenat: "Streaming channels for the Stream Ring" pitjar el botó verd que està al costat del nom del programa de "GSF: housing : kenya-dublin-barcelona".

:: Per escoltar el programa de Ràdio ::

Per poder escoltar el programa de Ràdio es necessita un d´aquests reproductors, entre altres. Pitjant la majoria dels links d´ací baix el programa es descarregarà automàticament:

Nota: Si no escolteu el programa al pitjar el botó verd, mireu de copiar l´URL o "Enllaç" (Posar el cursor damunt del botó verd i pitjar el botó dret del ratolí, llavors elegir de les diverses opcions: "Copiar acces directe" o similar, segons el vostre navegador). Un cop fet això, aneu a "File" o "Arxiu" del vostre reproductor i elegiu "Ovrir URL" o "open URL", i allí pegueu l´enllaç que abans hem copiat.
Una altra cosa que podeu provar, si teniu problemes per escoltar el programa correctament és anar a "Eines" o "Tools" del vostre navegador i escullir "opcions" o similar i mirar si teniu habilitada l´opció de poder reproduir tots el formats d´àudio: "mp3, Ogg, etc.". No obstant en ambdós casos en principi podreu sentir directament el programa de ràdio al pitjar el botó verd perquè generalment aquestes opcions ja estan habilitades per defecte en els reproductors.

Prova d'escoltar algun programa abans del 24. Si tens problemes tècnics, escriviu aqui un comentari i et contestarem.


:: Arxiu ::

Tots els audios que farem també seran gravats i per tant pots escoltar-los en diferit, per fer això aneu a l'arxiu, Recordeu que el botons que hi han al costat del títol de l'arxiu serveixen per: el verd és per escoltar l´arxiu, el blau és per descarregar-lo i el groc és per informació.
Tots els audios tenen llicència Copyleft, és a dir que els podreu gravar, reproduir lliurement, etc. I si participeu en alguna ràdio no comercial, no dubteu en agafar aquests audios, si us agraden.

Important: Els arxius dels programes estan en format .Ogg i per tant heu de tenir un dels reproductors que abans hem recomanat per escoltar-los en diferit (El window$ media player, etc. no poden reproduir aquest format .Ogg)


This work is in the public domain
Sindicato Sindicat