Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: xarxa i llibertat
Federación Anarrco Skinhead
20 gen 2007
Aquí os dejamos la web de la F.A.S.H para quien quiera colaborar.
Saludos Acratas
Mira també:
http://www.federacionanarcoskinhead.tk

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Federación Anarrco Skinhead
20 gen 2007
De donde son estos ??

Todo lo que sale es de madrid.... i que yo sepa en Madrid ya existe RASH.

Estos no seran quatro guarros anarkoKAKAS acratas antipensar i leer que han decidido juntar-se entre ellos (atacando su individualismo jejejejeje).

Red skins i RASH.
Comunisme o kaos !
Re: Federación Anarrco Skinhead
20 gen 2007
visca la F.A.S.H.!!!!!


salut i (A)
Re: Federación Anarrco Skinhead
20 gen 2007
Tots els skinheads son uns capbuits violents, tant els nazis, com els comunistes, com els anarquistes...
Re: Federación Anarrco Skinhead
20 gen 2007
Molt bé "un anarquista" aquí dividint a la gent. Ja que estas perquè no especifiques més? quin tipus estetic d'skins? Els Skinoi!, els skins69, els casuals?... Ara un tio per portar el cap rapat i botes directament és menys anarko que un que porta les mateixes botes però va amb cresta o un que porta sabates i cabell amb gomina.
Re: Federación Anarrco Skinhead
20 gen 2007
Caos.
Re: Federación Anarrco Skinhead
21 gen 2007
Sort amb la iniciativa. De cap manera es pot generalitzar el que diu l'anarquista, de caps buits ni ha a tot arreu i necessariament són skins.
A veure si obrim la mentalitat una mica. I a tots aquests que critiquen és que no tener res més a fer, no val la pena perde el temps amb aquesta gent que no aporten res.
SAlut!
Re: Federación Anarrco Skinhead
21 gen 2007
ei a la peña de FASH, teneis mail por que en la pagina no lo veo.
Re: Federación Anarrco Skinhead
22 gen 2007
Basar un moviment en portar el cap rapat o anar vestit de certa forma podria tenir una gràcia quan les tribus urbanes i tot això, que si heavies, punkis, mods, rockers...aquell infantilisme i gregarisme que ajuntava o separava segons la txupa, les grenyes, la cresta, el tupé i tants detalls que van colorir i alegrar la nostra adolescència quan encara no sabiem ben bé que erem. Els 80 i 90 han quedat lluny, però veig que hi ha molts que continuen amb aquesta mentalitat adolescent de preferir ajuntar-se segons com van vestits que segons com pensen. Ajuntar l'estètica amb l'ideologia és del més trapero que hi ha, a l'igual que latins i demés grupuscles, pur fantasmeo i pura mentalitat de banda malota que li agrada fer por quan van juntets pel barri. El mateix patetisme d'aquells que pensen que per portar cresta ja ets anarquista o que unes rastes et fan jamaicà.

Però que cony m'esteu parlant de política, que si anarquistes, comunistes o nosequeistes si baseu tot el vostre discurs en com aneu vestits? en l'estètica pura i dura. Si poseu com a paradigma rapar-se, portar una bomber, botes i tota una sèrie d'accesoris com fan els pijos amb les seves marques. Que té a veure com vagis vestit per ser d'una ideologia o d'una altra? quina mania en fer col·lectius purament estètics que després volen barrejar la velocitat amb el tocino, explicar-nos que no, que sou molt revolucionaris, inclús els més revolucionaris, però que vosaltres sou revolucionaris rapats, a l'igual que si em ve un altre il·luminat a dir-me que fem un col·lectiu dels que es tenyeixen el cabell, dels que porten barba, etc, i després diem que som tots això o allò, i fem una coordinadora de tots els que porten piercing, o tots els que porten crestes, etc.

Vestiu com vulgueu però en el moment en que feu d'això una bandera ideològica només s'us pot calificar de fantasmes i veure que teniu un problema si no veieu que precissament a l'anarquisme el que menys l'importa és com vagis vestit sino el que penses i fas.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more