Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[CAJEI] Crida juvenil en solidaritat amb els treballadores i treballadores víctimes de la prepotència patronal
19 gen 2007
MANIFESTACIÓ TREBALLADORS/ES EMPRESES EN CONFLICTE
Dia i Hora: Diumenge 21 de gener a les 12:00 h.
Lloc: Plaça Universitat (Barcelona)

El proper diumenge 21 de gener la ciutat de Barcelona serà l’escenari d’un dels esdeveniments de més transcendència política en els últims temps pel moviment sindical i pel conjunt de treballadors i treballadores del Principat de Catalunya.
logoc.bmp
Les persones afectades per les polítiques autoritàries, descentralitzadores i agressivament neoliberals dels empresaris de la SEAT, d’IBERIA, de MERCADONA, de LA VANGUARDIA, de CODEX I de BOCATA han convocat una manifestació contra la precarietat laboral, contra els acomiadaments, contra el terrorisme patronal i per una solució justa als conflictes laborals.

La joventut catalana no podem amagar la nostra satisfacció en veure com, per primera vegada des de fa molt de temps, alguns dels sindicats i col·lectius de treballadors més populars i coherents del país han unit els seus esforços en un esdeveniment recolzat per la CGT, la CNT, les CO.BAS, la IAC, el SU, la OTZA i la Xarxa contra els Tancaments i la Precarietat, entre altres organitzacions socials i polítiques solidàries que dia rere dia segueixen sumant-se a la mobilització de diumenge.

Mentre les institucions estatal i autonòmica claudiquin davant la patronal i mentre els sindicats majoritaris es dediquin a la seva quota de poder personal, el jovent haurem de seguir afrontant-nos a la precarietat generalitzada, a la sobreexplotació de les persones immigrades i a la persistent discriminació cap a la dona en el món laboral.

Per una empresa democràtica, popular i col·lectiva! Per un sistema productiu al servei de la societat! Seguirem treballant per la construcció del Socialisme als Països Catalans!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [CAJEI] Crida juvenil en solidaritat amb els treballadores i treballadores víctimes de la prepotència patronal
19 gen 2007
doncs la veritat és ke akesta unió d'esforços si ke es per alegrar-se, res fa tan mal als mmss com el sectarisme i penso, cada cop més les classes populars catalanes aprenen a fer pinya.

salu!
Re: [CAJEI] Crida juvenil en solidaritat amb els treballadores i treballadores víctimes de la prepotència patronal
19 gen 2007
llibertat toni
prou muntatges

feu comunicat suport ja
Sindicat Terrassa