Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : especulació i okupació
Socialdemòcrates, controleu els vostres gossos.
19 gen 2007
Aquest és un text que vaig fer amb ràbia després del desallotjament violent del CSA Calamarsa que van realitzar els mossos a Sabadell. La idea era escriure'l al foro d'ICV, però "entre pitos y flautas" mai ho vaig arribar a fer. Com que la idea del text continua vigent, i com que me l'he trobat avuí per l'ordinador, el penjo aquí i si algú s'ho pot fer arribar a ells (ICV-EUiA) doncs be, em faria una mica més feliç.
Personalment, puc entendre que hi hagi gent que, embriagada per la felicitat regnant a les teories socialdemòcrates i a les teories de pactes entre classes, pugui creure que a través de la participació directa en un sistema de democràcia liberal burguesa (o ja no ho és aquest?) i en els seus òrgans de decisió (govern) es puguin aconseguir canvis estructurals suficientment importants com per portar al món i als seus habitants (concretament els catalans) cap a una societat sense classes, on la justícia social sigui el pa de cada dia. Si hi ha qui s'ho creu, que actuï en conseqüència i allà ell. Puc entendre fins i tot que, a causa de la competència directa pels vots d'un determinat sector de les classes mitges hagueu de rebaixar el vostre discurs i fer-lo més digerible, més apte per al s.XXI, no? Puc entendre les vostres "filigranes" per tal de justificar l'aprovació de projectes tan impopulars com la MAT o el 4t Cinturó. Puc entendre la vostra crítica, completament descafeïnada, a la situació laboral que patim els i les treballadores fruït de múltiples reformes i conrta reformes laborals (moltes d’elles amb el vostre suport) i puc entendre, encara que hem costi, el vostre recolzament a la Unió Europea i a les adaptacions al mercat únic que d'ella es deriven. Tot s'hi val si es tracta de mantenir uns mínims electorals i una imatge de partit d’ordre, si és que aquesta és l'explicació que doneu.
Ara be, l'actuació totalment desproporcionada dels Mossos d'Esquadra, sota el paraigües polític de la vostra coalició, partit o el que sigui em sembla totalment injustificada i aberrant. Potser no recordeu les vostres exigències de despenalitzar l'okupació? Potser heu oblidat la vostra promesa d'una policia més dialogant, menys militaritzada, menys semblant als gossos de presa que ara són? Potser mai us heu vist les cares amb aquesta classe de gent. Sincerament, ni a vosaltres que els controleu i dirigiu us ho desitjo. No menyspreu la vostra actitud política alhora de transformar aquesta injusta societat. La critico, no la comparteixo i em sembla totalment equivocada. Feu el favor o intenteu fer el favor de no menysprear, de no llençar els vostres gossos de pressa contra aquella gent que intenta fer les coses d'una altra manera, a través de l'autoorganització social, a través de l'acció directa i de forma irreconciliable amb un sistema polític, econòmic i social profundament injust. Gràcies.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Socialdemòcrates, controleu els vostres gossos.
19 gen 2007
Ben dit.
ki ets? jo tb soc de sabadell
Re: Socialdemòcrates, controleu els vostres gossos.
20 gen 2007
plas plas plas
Sindicato Sindicat