Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
Roda de premsa fets desallotjament i manifestació Kan Mireia
17 gen 2007
Convocatòria de Roda de Premsa, dijous 18 de gener a les 11h a la Parròquia de la Trinitat Vella, al C/Turó cantonada Plaça de la Trinitat

- Un membre del Centre Social Okupat Can Mireia

- Una veïna ferida a la càrrega policial de la manifestació del passat 13 de gener en contra del desallotjament

- Un vocal de la Plataforma de Veïns de Trinitat Vella

- Un analista dels Moviments Socials i membre de la Coordinadora per la Prevenció de la Tortura
font: liberinfo.net


Davant del desallotjament del CSO Can Mireia el passat dimecres dia 10 de gener, que es va produïr en secret i amb la presa del barri per part der les furgonetes dels Mossos d’Esquadra, diferents entitats del barri de Trinitat Vella volem denunciar públicament diferents qüestions. Per una banda, el mateix secretisme en el desallotjament, la manipulació de diferents objectes que es trobaven dins l’immoble per afavorir la tesi de la perillositat argüida pels Mossos d’Esquadra. Per una altre, el fet de que, tot i produïr-se abans del termini fixat pel jutge al càrrec, els cossos policials no van deixar treure totes les pertinences de les persones que allà s’hi trobaven, intinidant-les en toit moment.

Aiximateix, aquestes entitats volen denunciar l’actuació policial per part dels grups d’antiavalots dels Mossos d’Esquadra el passat dia 13 de gener en el marc de la manifestació veïnal en protesta pel desallotjament d’aquest centre social amb més de deu anyus de vida. Actuació policial desmesurada que constà en una càrrega injustificada a la Ronda de Dalt amb l’ús de piloteres, sense que hi haguès cap mena d’aldarull ni agressió prèvia, en la que nombroses veïnes del barri van resultar ferides de diversa consideració, una d’elles havent de ser intervenida dos dies després. Persones a títol individual i associacions del barri es plantejen presentar una denúncia per aquesta càrrega policial injustificada.

Amb aquesta finalitat, us convoquem a la Roda de Premsa que tindrà lloc el dijous 18 de gener a les 11h a la Parròquia de la Trinitat Vella, al C/Turó cantonada Plaça de la Trinitat.Convoquen:
- Centre Social Okupat Can Mireia
- Plataforma Veïnal de la Trinitat Vella
- Col•lectiu de veïns de la Trinitat Vella i Sant Andreu afectats i afectades per la càrrega policial del 13-G
Mira també:
http://liberinfo.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2865&mode=thread&order=0

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat