Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Ha sortit el Catalunya de gener
17 gen 2007
Després de divesos problemes tècnics i humans, la revista de la CGT de Catalunya torna a reprendre la seva periodicitat mensual amb un número doble per als mesos de desembre i gener.
Portada_8182petit.jpg
Portada
Fotografia de Mireia Bordonada, un mural de Palestina a lâÃlster.

Reportatge
Palestina, la lluita per la supervivència. Entrevista a Mazied Khalilia: âQuan es busca el meu país, no existeix; és Palestinaâ?.

Treball-Economia
Aigües del Ter-Llobregat, repressió contra CGT; declarats nuls els acomiadaments a Atento; el Tribunal Suprem declara il·legals dues clàusules de lâactual Conveni de Telefònica; entrevista a un membre de CGT als tallers de âLa Vanguardiaâ?: âParticipació assembleària com a mètode de treballâ?; improcedents els acomiadaments de dos delegats de CGT a Honeywell; manifest dels sindicats de TV3 a lâopinió pública; Seat no fa ni un pas enrere, nosaltres tampoc; continua la falta de seguetat en la construcció de la línia 9 del Metro; Parcs i Jardins vols més condicions i menys repressió; Neoliberalisme i administració i serveis públics; expedientats i encausats per la vaga del Prat; Foment investiga Correos després de les denúncies de CGT; âMés trens i menys AVEâ?, accions i mobilitzacions en defensa del tren al Camp de Tarragona; 21 de gener, manifestació obrera a Barcelona; resultats dâalgunes Eleccions Sindicals a on participa CGT; i la vaga de âLa Vanguardiaâ? contra la segregació dels tallers de lâempresa.

Tema del mes
Democràcia sense participació: els polítics, cada cop més aïllats; i postura de CGT sobre les Eleccions al Parlament de Catalunya. Comença la Cronologia.

Cronologia
Agendes llibertàries per al 2007; calendari zapatista; Fòrum Social Mundial; XXXIII Congrés Català dâEsperanto; manifestació de mestres contra lâincrement de les agressions; assemblea de plataformes i entitats de conca de lâEbre; i Cronologia.

Sense fronteres
Sobre la insurrecció popular a Oaxaca. Postura de CGT sobre els fets de Oaxaca.

Social
Contra la Violència de Gènere: prou violència!; Meeting Point, es riuen de nosaltres a cara; el CSA Can Vies es manté viu a Sants; el CSO la Impremta de Terrassa compleix un any, és desallotjat i tornen a ocupar; rumors i mentides sobre la ubicació del cementiri de residus nuclears a Catalunya; falsedats per justificar la construcció de noves centrals nuclears; la lluita contra la MAT i el seu traçat no sâatura; campanya contra les línies dâalta tensió a la Terra Alta; la campanya contra el quart cinturó continua movent-se; rebuig a la no revisió de la sentència contra Delgado i Granado; davant la Llei de memòria històrica; activitats per a la recuperació de la memòria històrica a Lleida; de Melitón Manzanas a Manuel Allué; Joan Peiró, assassinat de nou pels militars; i Pedro Ã?lvarez, és hora de fer justícia.

Dinamita de cervell
Enric Casasses parla de Pau Riba; senyores i senyors: Joe Hill; generació FIJL, llibertaris contra el franquisme (192-1970); cent números de âLa Burxa; una televisió lliure: Okupem les Ones; certamen de contes Rosa dels Vents; web del columnista Carlus Jové, web de la fotògrafa Mireia Bordonada; Llibres âLa rosa il·lustradaâ?, âPlatos y relatosâ?; i âEls Montseny Mañé, un laboratori de les ideesâ?; i revistes âEl pèsol negreâ?, âLâEsquerdaâ?, "Beltza" i "El Correo Libertario".

Entrevista
â?Som un paradís per a la indústria biotecnològicaâ?, entrevista a Albert Ferré, primera persona jutjada a lâEstat espanyol acusada de lluitar contra els transgènics.

Articles d'opinió
David Fernández, Pepe Berlanga, Toni �lvarez de l'Assemblea Antimilitarista de Catalunya, Joan Zambrana, Carlus Jové, Ferran Aisa, Pepe Gutiérrez, Pep Cara, Anna Maria Villena, Josep Estivill i Jordi Martí.
Còmic dâÃ?cido Critico.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ha sortit el Catalunya de gener
17 gen 2007
Ja era hora!, Ja era hora!
Re: Ha sortit el Catalunya de gener
18 gen 2007
San Francisco Land of SHAME

Where love and truth wither and die,
Where gays say, " love the Beast! "
Where yes means no, and no means yes,
Where those without can only guess.

Where selfish loveless people play,
Where those with God refuse to stay.
Where the game is played by the priest,
Where the one upheld is a " Beast " .

Where folly reigns and lies are true,
Where jobs appear " out of the blue " .
Where " fair is foul " and " foul is fair " ,
Where deceit reigns throughout the air.

Where gay women frustrate men,
Where those without are pecked like hens.
Where men are girls and girls are tough,
Where consummation's not enough.

Where darkness permits AIDS to thrive,
Where chaos reigns and talk is jive.
Where rational thought is not sought,
Where trained wisdom is all for naught.

Where the aim is domination,
Where drugs supply recreation.
Where plots and schemes are made to cheat,
Where crime and justice never meet.

Where's naught to fear but a number,
Where jests are made of His thunder.
Where the destination is hell,
Where they all say, " It's just as well. "

Copyright 9/18/90 Robert Meade " Bobby " " Israel " Deaf Messenger

Nes-file/341
Re: Ha sortit el Catalunya de gener
19 gen 2007
Algú ho pot traduir?
Sindicat Terrassa